Followers

Friday, April 25, 2008

salam ceria pembuka bicara---


assalamualaikum...hai2..apa khabar anda semua...welcome to my blog..actually sebelum ni aku da ade blog sendiri jugak..tp kat frenster je.tu la..tgk org lain nak buat gak..teringin nak wat..setakat ni je la yang mampu aku buat...lagipun sekarang ni bz sikit nak praktikal kat penang..tu yg buat kelam kabut aje..hehe..so dalam blog ni aku akan cuba untuk memberikan komen2 tentang isu2 semasa mahupun hiburan n mcm2 lagi.kalau berkesempatan aku nak try letak lagu..nanti korang boleh download untuk koleksi sendiri ker...may be dlm masa terdekat ni aku akan cuba...huhu..so sabar menanti yer..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...