Followers

Friday, May 23, 2008

lagu yang ku suka tika ini....

salam...hai bertemu lagi...erm..ari ni nak cerita..aku bgn kul 6pagi sebab antar mak aku pegi keje...sambil tu tolong mak aku gaul nasi..hehik..mak aku keje kat KOLEJ INTEGRASI ILMU FELDA (KINI)....seawal kul 6 da start keje..coz ari ni ada rewang kat umah jiran aku..kawan aku nak kawin...erm..x sangka aku..da nak kawin dia..dulu masa kecik2 selalu pegi sekolah same2..masa standart 1,2,3...hehe...sampai diorang gosipkan aku..pastu men masak2..hehehe...ingat zaman dulu2 kelaka pon ada..yg paling aku ingat aku ngan si mira ni buat bantal yg bentuk tapak sulaiman tuh....kat umah aku..kitaorg pun selalu gaduh gak...hehik....tp hubungan kitaorg dah renggang bila start darjah 3 dia masuk sekolah asrama kat petaseh...ku pon dpt jugak asrama tu..beria-ia aku menangis nak pegi sampai merajuk bawak beg ni sebab parents x bagi pergi..betul kata mak aku..nasib baik aku x pegi..sebab ramai kawan2 aku sekejap je kat sana..erm....pastu aku dgr mira masuk MRSM Serting...aku dgr2 je la..sampai la aku lepas diploma...baru la dgr citer dia study kat ukm...sampai la kitaorg jumpa dlm frenster...so sabtu ni dia nak kawin da..aku mendoakan mereka bahagia...da sampai jodoh da dia..aku bila lagi ek???hehik...
terlanjur tu aku nak selitkan beberapa lagu yang aku suka buat masa ni..



Misha Omar - Jawapanmu
V.E - Aku Bukan Untukmu ( dengar ulang2 kali)
Opick - Taubat
Opick - Bila Waktu Telah Berakhir
Mila - Aku Lebih Tahu
The Lima - Buronan Cinta

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...