Followers

Wednesday, September 10, 2008

penat

Minggu ini amat memenatkan.mana taknya banyak sungguh kerja yang perlu di selesaikan…niat di hati nak balik rumah..tapi hari minggu ni ada kokurikulum dan ari ahad pula ada hal lain..so terpaksa lupakan niat untuk balik ke rumah…minggu depan sahaja ada 3 test..semua nya bagi aku killer subject..teringat senior ku dulu time nak test je stress dan kata killer subject..ku berkata dalam hati semuanya killer subject…tu lah amek lagi kos DVM…hah..sekarang kena batang hidung sendiri baru tau…memang x dinafikan..semester ini subjek nya amat berat bagiku…ntah macam mana la keputusan semester ini..hanya tuhan je yang tahu..dalam pada itu, x sabar nak tunggu hari esok..dalam pada itu aku sempat bersms dgn ex-rumet ku…rindu..lama dah x jumpa dengan dia…

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...