Followers

Sunday, June 7, 2009

bersama together...

suasana di rumah abg Mizan...yg penting ungu gituh..

pas men boling..sempat lagi ke secret recipe...


yang penting menang!!


sedapnyer...


Hari sabtu sangat memenatkan,tapi best sangat..seawal jam 11 pagi ku bertolak dari rumah untuk jemputan kenduri kahwin di rumah abang Mizan di rembau..usai bertandang di rumah dia, aku pun terus ke melaka untuk berjumpa kawan ku.best sangat...yang penting kami pergi main boling dan juga makan ikan bakar di Pengkalan Balak..sangat best walaupun penat sedikit..bermalam di rumah kawan kami, Linda..thanks Linda bg kitaorang bermalam kat rumah ko...sehari yang penuh dengan pelbagai aktiviti...yang paling best makan ikan bakar sambil mendengar suara ombak menghempas pantai..sangat best!!thanks uolz...

6 comments:

LiYaNa2709 said...

"maafkan kepergian ku yang inginkan kau bahagia untuk selamanya"

haikal said...

abg dgn et0n sentap giler mah x mention nama kami...kami sentap!!!!!!!!!!!!!

LaZYRDe said...

hem x leh nak mention name uolz..kang ade yg tersentap pulak..

LiYaNa2709 said...

hihi..mention je la.
sentap? ...pura pura je la bnar nya (^_~)

LaZYRDe said...

ala...kalau ku x mention pun kamu tahu kan sape...x nak la mengeruhkan lagi keadaan..

LiYaNa2709 said...

hahaha...takpe ..ku pun tak mau keruhkan keadaan..hihi..
ku tau je (hihi) --kalo rasa nak tau ..mesti tertau ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...