Followers

Thursday, June 18, 2009

busy

yang penting sangat sibuk minggu ini dan juga minggu depan..x sempat nak post new entry..dari pegi PD sampai la ke pergi cheras n then next week pegi kluang pulak...so di bawah ni beberapa gambar yang sempat di snap untuk tatapan anda..
tetiba nampak kete ni..sangat suka

makan kfc juga


teman kawan makan jek..

jumpa ketam..

sangat burn muka aku pas mandi kat PD
sempat lagi snap bunga matahari kat umah..

masa ni sesaje je g majlis ni..

otw ke cheras..

masa kat cheras

keje kumpulan yang kami buat..
p/s: so itulah xtvt yang aku buat..tu la x sempat nak update..

4 comments:

LiYaNa2709 said...

hahaha..sgt la bz budak nih ...sejak jadi org berkerjaya nih

LaZYRDe said...

hehu...tersangat..

Kimo_DecR said...

nape tangan yang bercincin itu sangat halus mulus...mesti tuan punye tangan itu sungguh ayu dan jelita.......hehe..(ketawa malu2 manja...)

Kimo_DecR said...

Eh..baru perasan..tu pinggan makan hem masa kita makan di warung pak kenni kan...baru hem pasan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...