Followers

Monday, July 20, 2009

CAMERON HIHGLANDS..

PADA 18,19 N 20 aku dan famili sempat untuk bercuti ke cameron hihglands..huhu..walaupun sebelum ni dah pegi tapi nak pegi lagi..sangat best kat sana..aman n damai jek..hehe..yang penting kami bawak segala bagai alatan memasak sebab nak rebus keledek n jagung..hehe..sangat enak makan kat sana..fresh gitu.hehik..so 3 hari tu sangat bermakna dan memang penuh dengan kunjungan ke tepat2 menarik especially ladang teh Boh, taman ros, strawberry park dan yang plg best pegi pasar malam kat sini..sangat macam2 jual..yang penting kami beli baju pink..hehik...pastu kami beli cendawan pastu buat sup cendawan juga..kesimpulannya memang best kali ni walaupun ade sedikit masalah semasa datang ke cameron iaitu tayar kete pancit lak..nasib pihak PLUS datang membantu..(walaupun sebenarnya mereka datang tengok je..aku yang bukak tayar tu)..hehik...kami pulang pada hari isnin pagi dan sempat singgah di bangi jap untuk beli kotak coklat sebab ade tempahan....ok la bawah ni ade gambar semasa kami bercuti...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...