Followers

Saturday, August 1, 2009

kamera..

Hari ni saje je jenjalan gi Bahau. Niat di hati nak cuci gambar, pastu terpengaruh dengan kamera baru iaitu NIKON COOLPIX S220..pastu dah terpaut pulak dengan design dan spec dia..so terbeli la..haaa…kan dah melayang RM600..huhu..x pe la memang dah lama inginkan kamera sendiri..bukan apa senang sikit nak update blog..x suka pakai kamera henpon sebab gambar kurang cantik…pasni x taw la beli apa pulak..hehik..hari tu terbeli speaker sonicgear..huhu..pastu terbeli radio yang boleh cucuk usb je dah boleh play lagu..haha..sangat banyak gajet di rumah sekarang…huhu…pasni nak duduk diam2 je la..x nak beli apa2..tapi…boleh ke..huhu…

aku pilih warna ni..
suka warna ni..
contoh gambar..

1 comment:

LiYaNa2709 said...

suka jugak kaler tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...