Followers

Tuesday, September 8, 2009

kenangan ramadhan...

1 ramadhan 2004

semester satu UPM ....kenangan itu...baru berkenalan dengan mate...hari itu juga ku balik ke rumah sebab final exam habis awal...dari KTM Serdang menaiki tren ke Seremban..masih ingat waktu itu...

1 ramadhan 2005

semester tiga UPM...bersahur bersama mate di bilik 192..masih segar diingatan macam mana nut2 kejutkan kami..tapi kami x bangun...tapi bila An kejutkan...aku terus bangun..haha..selepas tu kami digosipkan..hehik

1 ramadhan 2006

semester lima UPM..tahun akhir di UPM...sahur yang penuh dengan gelak tawa...merakamkan video masa bersahur..haha...pertama kali mendapat nama BGV..haha..tu belang juga...dan ramadhan ini juga ku terjatuh dari bukit sambil membawa payung dan semua melihatnya..begitu malu ni....

1 ramadhan 2007

semester pertama UPM...hampir mencapai matlamat...bersahur sorang2...seperti biasa tahun ni...sahur pada awalnya sahaja...

1 ramadhan 2008

semester tiga UPM...bersahur bersama mate...walau makan roti je kami bahagia...ingat lagi betapa malu berbuka bersama mereka...mereka masak ku makan je..walaupun diri ini segan...tapi mereka amat baik..ku suka kan cara dia..walau tidur ku x lena sebab laptop dia tu!!sehari je berbuka sama dia..pastu berbuka di bilik orang lain...ingat lagi kuih tako..membeli juadah dengan menaiki motor MBM 2871...mula menyukai kuih Tako...nasi lemak ayam dara..hehik..mengenali juadah ini juga...

1 ramadhan 2009

aku di sini..tak sangka perjalanan hidup aku disini...betul kata mereka nothing is impossible...kita tak tahu apa yang akan terjadi suatu hari nanti...ia betul2 mengubah seluruh hidup aku...hidup yang lebih baik hendaknya..walaupun hati ini pedih dan terluka...tapi di sebalik itu aku pasrah dan cuba buat yang terbaik...semoga diri ini tabah..mereka tak tahu apa yang aku rasa...perjalanan hidup ini betul2 tidak disangka..

2 comments:

LiYaNa2709 said...

diri kita hari ini adalah apa yg kita pilih dimasa lalu.
jalan hidup kita mmg sedia terbentang oleh-Nya, cuma kita yg bertanggungjawab mengisi nya dgn penuh keindahan. Namun, tiap yang berlaku ada hikmahnya..jika kita tidak diberikan apa yg kita mahu, bermakna Dia telah merancang sesuatu yang lebih baik untuk kita.

Selamat Berjaya.
dan Salam Ramadhan.

Muhammad Azim Abd Rahim said...

hanya Allah tahu apa yang ko lalui.. try buat yg terbaik untuk diri ko. kiteorg kat sini some rindu kat ko!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...