Followers

Tuesday, February 16, 2010

jeng..jeng..jeng...

wah..cuti CNY ini amat memenatkan..
hari ahad i dengan family ke Kelana Jaya
untuk memunggah barang kakak i..kakak i kan keje situ...
so kitaorg gerak ke sana..
alhamdulillah x sesat lagi..
itupun dengan bantuan GPS yang amat berguna...
pastu petang tu kami gerak ke Dewan Perdana Felda untuk check in la kununnya...
tapi yang hampeh tetiba urusetia cakap kene tunggu ketua
n juga check in di Wisma Belia, KL
i pun x paham motip kenapa kena pergi ke Dewan Felda tu..
pastu kena check in pulak kat Wisma Belia itu..
petang tu kitaorg g Low Yat Plaza untuk usha laptop adik i...
so dah beli laptop mini Acer..hanya RM1000 jek...
pastu i beli Wireless Router DLInk i yang dah rosak tu..
sebab kalau nak wifi guna hp baru i ne senang..lalala
pastu event kitaorg pulak kat Taman Wetland!!lagi x paham...
padahal boleh je nak buat kat padang sekolah..langsung x paham!!
ntah ape2 tah..huh!!((agak marah)..
tapi malam tu kitaorg x tido pun kat Wisma Belia tu..
tido kat Kelana Jaya jek..malam tu kitaorg g Up Town..
hehe...sempat la beli baju n jam...
ok..so esoknya Family Day kat Taman Wetland Putrajaya..
biasa2 jek..x seronok langsung!!
baju x best...x cantik ma...
pas habis tu kitaorg terus balik umah..n tido!!

sempat lagi posing...hehe

pepagi masa kami sampai di Taman Wetland..

badut yang cute!!

majlis perasmian yang ala vogue...

sebelum bertolak...



p/s:
  • thanks kat gps i ne sebab tunjukkan jalan..x sesat pon!!
  • masa kitaorg pergi LowYat tu cuti CNY kan..so x banyak kedai bukak..tapi sungguh banyak orang asing yang jual2..takut gak..
  • i beli gak kaspersky 2010..
  • masa family day dapat KFC snack plate 5 kotak..
  • sungguh banyak nyamuk kat umah kakak i itu..
  • masa nak g uptown sangat sesat!!tapi jumpa gak akhirnya...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...