Followers

Friday, March 26, 2010

“I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”




Tarikh : 17 april 2010
Masa : 10 am - 5 pm
Tempat :
Ruang Legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur

suprise...i dapt emel dari nuffnang pasal projek 400..i ingatkan ape.. rupanya Gatsby Deodarant Street Fair.. untuk pengetahuan uols i x pernah nak pegi event2 mcm ne.. tapi kan tetiba rasa nak pergi sebab rasa macam best sangat.. dan i boleh bawak sorang kawan i..tapi x tahu lagi sape... btw
semua peserta projek 400 yang hadir ne akan dapat duit poket RM50..yeay!!
nantikan masa kat sana macam-macam gerai mainan akan ada..so uols boleh main macam2 games..contohnya baling getah ke, bergusti sumo dalam beg udara ke..pastu peserta permainan ne akan dapt mata dan boleh menebus pelbagi barangan menarik daripada Gatsby!!

pastu...

sape2 yang terlibat dan mengambil bahagian dalam games yang diadakan layak untuk menyertai cabutan bertuah..yang penting hadiah2 nya seperti barangan elektronik, komputer, henpon dan baucar tunai berjumlah lebih RM15,000!!wah..sangat menarik kan??

so i amat berterimakasih kepada nuffnang sebab jemput i untuk memeriahkan lagi event diorang... i pasti datang nanti...tunggu taw!!

untuk maklumat lanjut anda bolehlah melayari http://www.gatsby.com.my/streetfair




SAY A TAK SUKA SAYUR!!


yang penting i memang x suka sayur..
hehe..
lagi2 bila i nampak ade orang tu buat katak guna sayur..
lagi la i x nak makan..
haha...



















Tuesday, March 9, 2010

serting---serdang--seremban--serting--seremban


wah..begitu jauh perjalanan hidup i...
walaupun baru 24 tahun..
tinggal kat serting..
blaja kat serdang..
pastu keje kat seremban jap..
pastu keje kat serting lama sikit..
pastu keje kat seremban yang i x tahu berape lama..
mungkin kebetulan tempat yang i lalui ne semua bermula dengan SER..
wah...
apepun x lama lagi i akan jadi org seremban..
hopefully semua akn baik2 saja...




Thursday, March 4, 2010

i nak kawen dah...




x sabar nak memulakan hidup baru..
dengan isteri tersayang..
lalala...
actually i x nak kawen pun..belum tiba masanya lagi..hehik..
cuma i perlu bina hidup baru pas ne..
dan semuanya akan berubah..
semuanya akan jadi lain nanti...
so seblum i terlupa..
i nak mintak maaf kat sesape yang i pernah kenal..
yang i pernah buat salah ke..
yang pasti i akan jadi orang yang baru nanti...
i redha...





Tuesday, March 2, 2010

i akan ingat!!


sedih sangat..
semua mcm x hargai i...
jahat sangat ke i ne..
bila diorang mintak tolong..
i tolong...tapi bila i nak mintak tolong..
x de sape nak tolong...
x pe la..
i akan ingat sampai mati!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...