Followers

Friday, March 26, 2010

“I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”




Tarikh : 17 april 2010
Masa : 10 am - 5 pm
Tempat :
Ruang Legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur

suprise...i dapt emel dari nuffnang pasal projek 400..i ingatkan ape.. rupanya Gatsby Deodarant Street Fair.. untuk pengetahuan uols i x pernah nak pegi event2 mcm ne.. tapi kan tetiba rasa nak pergi sebab rasa macam best sangat.. dan i boleh bawak sorang kawan i..tapi x tahu lagi sape... btw
semua peserta projek 400 yang hadir ne akan dapat duit poket RM50..yeay!!
nantikan masa kat sana macam-macam gerai mainan akan ada..so uols boleh main macam2 games..contohnya baling getah ke, bergusti sumo dalam beg udara ke..pastu peserta permainan ne akan dapt mata dan boleh menebus pelbagi barangan menarik daripada Gatsby!!

pastu...

sape2 yang terlibat dan mengambil bahagian dalam games yang diadakan layak untuk menyertai cabutan bertuah..yang penting hadiah2 nya seperti barangan elektronik, komputer, henpon dan baucar tunai berjumlah lebih RM15,000!!wah..sangat menarik kan??

so i amat berterimakasih kepada nuffnang sebab jemput i untuk memeriahkan lagi event diorang... i pasti datang nanti...tunggu taw!!

untuk maklumat lanjut anda bolehlah melayari http://www.gatsby.com.my/streetfair




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...