Followers

Sunday, May 30, 2010

Melombong bijih timah selama tiga hari berturut-turut!!


Salam Readers...
sihat tak hari ne??
hehik...
mesti korang tertanye2 kan..
perlu ke i nak melombong lagik...
hahaha...
tapi i x kira gak...
tetap mahu melombong kat...

Thursday, May 27, 2010

Dapat award lagik....

hye readers...
ari ne i dapat award lagi...



Wednesday, May 26, 2010

jangan lah main2 lidah dengan i!!i tak suka oke!!


Salam Readers..
Amacam?
sihat tak hari ne...
hehe...
mesti uols tertanye2 kan...
i main lidah dengan sape?
hehik...
sebenarnye...


TAG...

Hye readers..
masa uols baca ne..
i kat PUTRAJAYA...
tengah dating meeting..
hehik...

Tuesday, May 25, 2010

Lain kali kalau U nak masuk toilet ketuk pintu dulu ok!!



Hye Readers...
Sihat x ari ne...
oke..
i nak cerita pasal sorang mamat neh...
tadi kan i pegi toilet...

Sunday, May 23, 2010

boleh ke i pakai emas??erm...pakai je la...






SALAM READERS...
semoga sihat selalu ya...
hari ne i nak cerita banyak sikit pasal emas...
boleh ke lelaki pakai ayamas emas???
erm...

Friday, May 21, 2010

Binatang la u ne!!

Salam Readers...
sebelum i nak marah or membebel...
i nak cakap satu benda...
erm...
malu malu kucing la..

Wednesday, May 19, 2010

i tau i x pandai main...tapi x perlu oke upload dalam YOUTUBE!!

Hye Readers...
yang penting
citer ne x de kaitan
ngan Afdlin shauqi yang nyanyi lagu
KANTOI WUTEVA tu ok...
Cite ne dah lama sebenarnya...
tapi i pendam jek sorang...
Dari tahun 2008 ok!!
yang penting diorang sengaja je
upload video i tu kat youtube ok...
i biarkan jek selama ne...
tau la pon i ne x pandai main...
ye la kan...
i ne bukan mahir pon bab2 mcm ne....
siap diorang kutuk i, cakap i main x best la...
sedih gak...
tapi ari ne i dah x tahan lagi...
sudah-sudahlah buat i mcm ne...
uols nak taw x sape yang buat benda tu semua...
haa..ne dia....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yang buat....

ne pulak video tu...
hisy...
malu2....

p/s :

hehe..actually walaupon i x pandai main, i berjaya gak lakukan...kamu boleh sayang!!

Tuesday, May 18, 2010

Alamak...Hantu Tapai....Larik.....!!



Hye Readers...
Amacam pagi ne??
sihat x??
hopefully uols sihat la ek....
pepagi ne i dikejutkan
dengan satu panggilan misteri!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

X kenal :"Hello, Selamat Pagi"
i : hello, sape ne??
x kenal : nak tapai x??

hahaha....
rupenye mak cik cleaner yang call i
nak tanye nak order tapai ke tidak...
haha...
sungguh lawak...
so i pun tanpa segan silu terus menyatakan
persetujuan...
for ur info la ek,
i ne memang suke giler kat
TAPAI ne...
so i terus menempah
sebanyak 10 hengget uols...
best x cerita i?
hehik...
ok la uols...
bos dah panggil,
nak bagi i keje la tu...
hahaha....


ne la tapai yang i idam2 kan....

Monday, May 17, 2010

i dapat award ala2 grammy awards gitu....




first of all...
thanks kat BLUR
yang bagi i award ne...
semalam Cik Iqa pon ade bagi gak...
cuma i baru je berkesempatan nak buat....
ok so i start la ek...


Pengertian award ini:

PENCIL yang besar

Menunjukkan keberkesanan penggunaan tulisan dalam mengekpresikan diri kita sebagai penulis yang tentunya mempunyai banyak ilham, idea, cetusan dan sebagainya....

FILEM yang bergerak tanpa henti

Menunjukkan kesinambungan para blogger untuk terus berblogging dan menghasilkan satu hasil kerja yang berkualiti. Pujangga juga pernah berkata hidup ini ibarat pentas lakonan kan...

LOGO bulat berkelip2

pada pendapat i la kan ia menunjukkan bahawa dunia blogger ini akan maju setapak lagi kehadapan dan akan menjadi satu fenomena yang boleh dibanggakan....


Untuk maklum balas penerima AWARD ini, 

ikhlaskan hati untuk membuat 

entri/posting berkenaan AWARD ini 

dengan kreatif dan penuh estatik 

beserta FOWARD 

kepada 5 orang yang betul – betul 

layak menerima AWARD ini. 

anda juga boleh meletakkan

 AWARD ini di side bar atau 

dimana – mana yang bersesuaian. 

tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Sunday, May 16, 2010

Dah la x pakai tudung!!pastu muka macam bagus jek..."


KISAH 1

LOKASI : SK BANDAR BARU SERTING
MASA : TENGAHARI KOT

"dah la x pakai tudung, past muka macam bagus jek"
nyampah!!
pastu lepas i tulis kat kertas i pas kat kawan i NormaLiza...
pastu kitaorg main pas2 sampai kat tangan i balik...
i pon terus tulis lagi...
tanpa i perasan ade mata memerhatikan gerak geri i tu...
tetiba je dia dtg mintak kertas tu..
hahaha...
i pon sedaya upaya untuk tidak memberi kertas itu...
apelah daya i..
i hanya budak yang berumur 10 tahun ok...
malang tidak berbau!!
akhirnya dapat juga dibaca oleh beliau...
dan beliau membaca dengan sekuat ati....
haha...
sedaya upaya ku cuba untuk menafikan..
dan beliau adalah Cikgu Hapizah yang mengajar opsyen BI..
haha....semenjak dari itu beliau menjadi idola ku dalam diam...
dan kami terus menjadi baik...
dan yang paing best masa i darjah 6 beliau mengajar i BI...
haha....


KISAH 2

LOKASI : SMK BANDAR BARU SERTING
MASA : SIANG KOT

"saya nak dia mintak maaf kat saya"
saya x suka dia tulis macam tu, macam la saya x penah nak ajar langsung,
dia nak amek PMR tahun ne...."
ok...
disebabkan seloka yang i hantar untuk majalah sekolah yang berbunyi...
" mengajar sejarah dialah orangnya,
Cikgu Zamrah empunya diri...,
bila marah abis satu masa,
tetap menjadi pujaan ati...
disebabkan ayat merah diatas,
i terpaksa datang ke rumah beliau malam2 hari
untuk meminta maaf...
dan i x de niat pon nak cakap mcm tu...
hahaha...
dan kerana maaf beliau,
i berjaya mendapat A dalam subjek sejarah ok...
PMR!!
hahaha.....

KISAH 3

LOKASI : JABATAN SAINS HAIWAN, FAKULTI PERTANIAN, UPM
MASA : PAGI

"Tu la masa saya ajar u memain!"
i x nak ajar lagi...
hahaha...
dan ini antara kenangan yang i x boleh lupa...
thanks to Dr. Ismail Idris yang ajar i jugak
walaupun i dapat tut dalam subjek Genetik itu....

KISAH 4

LOAKASI: FAKULTI PERUBATAN VETERINAR, UPM

Erm..kisah paling sedih....
kisah yang memusnahkan impian i...
x pe la...biar la i je yang tau....
tapi insyaallah suatu hari nanti i akan bangkit semula....
kamu boleh sayang!!



p/s :
  • sungguh banyak kenangan i dengan cikgu...
  • di kesempatan ini i nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada Puan Hapizah, Cikgu Tajuddin, Cikgu Zamrah, Dr Ismail Idris, dan semua guru yang pernah mengajar i di SK Bandar Baru Serting, SMK Bandar Baru Serting, SMK Dato' Haji Talib Karim, dan juga Semua Pensyarah Di Universiti Putra Malaysia....

Ade ke patut i kene bangun awal2..


Salam uols..
penat hari ne...
ye la i kan x biasa
nak berpoco2 ke ataupun exercise...
maklumla sebuk je kan...
hehik...
sebuk ke....
hahaha...
btw...
tadi i ngan Kak Sally pegi ke
kompleks belia dan sukan..
nak tau apa yang kitaorg buat x??
hahaha....
buat senam aerobik gitu....
hahaha...
tapi sumpah!!
sangat best dan peluh i keluar mencurah2 uols....
best sangat i pegi dari pukul 7.30 pagi sampai ku 9.00 ok...
memula i x dapat nak ikut step yang diberikan...
i ikut je...
asalkan boleh....
hahaha...
last2 tu i dapat dah rentak dan sangat seronok....
dapat jugak i isi masa i dengan xtvt berfaedah kan...
daripada tido jek....
tapi kan masa tengah seronok2
menari2 tu ternampak sorang minah ne
dia pakai short ok...
short ok!!
diulang...
uols tau x mcm org nak
pegi shopping kat the Mines...
hahaha....
x pe la...
so pas abis tu i balik la....


ne masa i sampai...sangat ramai orang ok...

masa i datang dah start da...

hehe..poco2...

penat uols...

panas dah time ne....

p/s
  • aktiviti ne dibuat pada Malam selasa ngan pagi Ahad...so i akan join lagi...best...tengahbersemangat nak kuruskan badan ne...lalala
  • pastu last sekali bagi la sumbangan sikit kan....bagi la rm*....

Saturday, May 15, 2010

rupanya jiran sebelah rumah i CACAT!! i tak tau pun sebelum ne....


Salam Readers....
memang x sekolah orang sebelah ne...
ko dapat lesen terbang ke hape....
ko ingat kete ko besar sangat ke hape??
Font sizekete Myvi je pulak...
ade hati nak lebih2...
i dah lama hangin dengan
jiran sebelah rumah i yang bengong x tentu pasal...
ade ke patut nak parking kete lebih2...
bangang ke hape...
memang sakit ati taw...
nak je sound...
tapi kang dia x puas ati..
risau lak kete i yang cantik ne..
biasa name pun orang kita kan...
x boleh nak tengok orang lebih sikit...
padahal i pakai VIVA jek uols...
nasib la kete i tu cute taw...
boleh la nak masuk parking...
yang problemnya dah tau
kawasan parking rumah ko tu kecik...
x payah la nak letak bunga segala...
nak buat ruang tamu la...
pastu dah x muat nak letak kete kat tempat aku kan...
banyak je parking depan jalan tu..
ke ko cacat.....
sampai x boleh nak jalan dah....
ade haku kesah...dah la rumah buruk...
hahaha....
benci la mcm ne...
macam x de perasaan jek...
x pe la...
malas nak layan org yang x pegi sekolah...
so the moral of the story...
jangan nak parking lebih2 kat kawasan i....


p/s : i terbaca blog ngok ngek2 miss ketot ne...sangat sesuai i nak buat kat jiran i mcm tu taw!!

Friday, May 14, 2010

i pegi taw semi final Piala Thomas tadi....

picture credit to BadmintonCentral




hye readers..
i pegi2 jek dah ramai sangat penyokong..
kat stadium Putra Bukit Jalil....
Font sizepastu i pon terus ambik tempat duduk...
ok...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tempat duduk itu adalah depan tv kat rumah i..
hahaha..
nasib i x pegi tadi..
hehik...
so i pon tengok je depan tv...
so x de la nak komen ape pon...
semoga pasukan Malaysia terus maju je la...
hehik..

Thursday, May 13, 2010

i dah jumpa sugar mummy i....



hi uols...
hari ne epi sangat...
sebab i dah jumpa sugar mummy
yang i cari2 selama ne...
bukan je dia belanja i tengok wayang,
malah dia bagi je i kad kredit...
pastu tadi dia belanja i
makan kat restoran Johnny.
hahaha....
makan steamboat uols..
tapi yang betul makan kat johnny jek..
yang sugar mummy tu dlm mimpi jek...
hahaha...
ok uols lupakan pasal sugar mummy itu....
just nak citer kat uols masa lunch hour tadi
ade la sorang kawan i ne nak belanja i makan...
so pegi jek makan kat restoran tu...
hehe...pastu kan ade org asik call i tanye pasal insurans...
dah 800 kali taw...
tapi i x jawab pun lagi...
pastu yang sorang ne call i gak...
nak wat bisnes...
huhu...
wuteva je la...
malas nak fikir....

ne dia...

ape tah ne..

best x??

ne air limau...

dah kenyang da..


p/s: thanks to kawan i sebab belanje....

Wednesday, May 12, 2010

i nak belanja uols makan sushi..tapi untuk pembaca yang ke 50 jek.


hye readers..
boring giler dowh!!
hahaha..
actually ari ne baru dpt duk opis...
ingatkan i nak bersenang lenang jek..
tapi...
argh......
tidak!!
memang x senang...
tetiba jek i kene wat keje
yang i pernah buat sekali jek...
haha..walaupon itu memang bidang tugas i, t
api i x tak tau pun nak buat...
ye la, i ne kan tolong sain jek...
tetiba lak Mr Mahathir ( bukan nama sebenar)
x de ak ari ne...
so..
i pon terpaksa buat walaupun salah...hahaha...
tak tau la dia cakap ape jap lagi....
buat bodo je la kan...
pastu kan nak makan pon x sempat...
terpaksa buat2 x makan ari ne..
petang ne nak g makan kat mana ek...
hahaha...
lupa plak yang i ne diet kan..
diet ke??
mcm x jek..
haha...wuteva la...
ade i kesah semua gosip tu semua...hahaha...
peminat i berbilion2....
hahaha..
sebenarnya nak cerita ne..tetiba kan cerita...
setelah sekian lama membebel...
hahaha....
ok semalam kawan i ne ade msg i kalau Malaysia menang badminton,
dia nak belanja i makan roti canai...
i hanya mampu menjawab dengan jawapan JAH saje...hahaha...
pastu i ne ala2 kondifen kan cakap la kalau
J***N menang i akan belanja makan sushi...
hahaha...
tengok sekarang sape yang menang..
kompiden lagik tau...
hahaha...
lepas game tu i terus buat2 tertido
tanpa mempedulikan sms beliau...
hingga sekarang i masih buat2 tido....
hahaha...
tolong la i uols...
x nak la belanja dia...
dengan alasan i x de duit...
gaji x masuk lagi...
kalau gaji masuk pon i x nak gak belanja...
mcm mane ne...
hehik....
so i akan bagitau jawapannya esok ke lusa ke...
boleh uols...



p/s : so the moral of the story jangan kita suka menyokong pasukan j***n..hahaha
kepada pembaca yang ke 50 tu jangan mimpi i nak belanja...hahaha....



Tuesday, May 11, 2010

anak ke kereta??


Sepasang suami isteri - seperti pasangan lain di kota-kota besar -
meninggalkan anak-anak diasuh pembantu rumah semasa keluar bekerja.

Anak tunggal pasangan ini, perempuan berusia tiga setengah tahun.

Bersendirian di rumah dia kerap dibiarkan pembantunya yang sibuk
bekerja bermain diluar, tetapi pintu pagar tetap dikunci. Bermainlah
dia
sama ada berbuai-buai di atas buaian yang dibeli bapanya, ataupun
memetik
bunga raya, bunga kertas dan lain-lain di laman rumahnya.

Suatu hari dia terjumpa sebatang paku karat. Dia pun melakar simen
tempat letak kereta ayahnya tetapi kerana diperbuat daripada
marmar,lakaran tidak kelihatan. Dicubanya pada kereta baru ayahnya.
Ya...
kerana kereta
itu bewarna gelap, lakarannya jelas.Apa lagi kanak-kanak ini pun
melakarlah melahirkan kreativitinya. Hari itu bapa dan ibunya
bermotosikal
ke
tempat kerja kerana laluannya sesak sempena perayaan Thaipusam.

Penuh sebelah kanan dia beredar ke sebelah kiri kereta. Dilakarnya
gambar ibu dan ayahnya, gambarnya sendiri, lukisan ayam, kucing dan
sebagainya mengikut imaginasinya. Kejadian itu langsung tak disedari
si
pembantu rumah.

Pulang petang itu, terkejut badaklah pasangan itu melihat kereta
yang baru setahun dibeli dengan bayaran ansuran, berbatik-batik. Si
bapa
yang
belum pun masuk ke rumah terus menjerit, "Siapa punya kerja ni?"
Pembantu
rumah yang tersentak dengan jeritan itu berlari keluar. Dia juga
beristighfar.

Mukanya merah padam ketakutan tambah-tambah melihat wajah bengis
tuannya. Sekali lagi diajukan pertanyaan keras kepadanya, dia terus
mengatakan

"Tak tahu... !" "Duduk di rumah sepanjang hari tak tahu, apa kau
buat?" herdik si isteri lagi.

Si anak yang mendengar suara ayahnya, tiba-tiba berlari keluar
dari bilik.

Dengan penuh manja dia berkata "Ita buat ayahhh.. cantik kan !"
katanya menerkam ayahnya ingin bermanja seperti selalu. Si ayah yang
hilang
sabar merentap ranting kecil pokok bunga raya di depannya, terus
dipukul
bertalu-talu tapak tangan anaknya. Si anak yang tak mengerti apa-apa
terlolong-lolong kesakitan sekaligus ketakutan. Puas memukul tapak
tangan, si ayah memukul pula belakang tangan anaknya. Si ibu cuma
mendiamkan

diri, mungkin setuju dan berasa puas dengan hukuman yang dikenakan.

Pembantu rumah melopong, tak tahu nak buat apa-apa. Si bapa cukup
rakus memukul-mukul tangan kanan dan kemudian tangan kiri anaknya.

Selepas si bapa masuk ke rumah dituruti si ibu, pembantu rumah
menggendong anak kecil itu, membawanya ke bilik. Dilihatnya tapak
tangan dan belakang tangan si anak kecil calar balar.

Pembantu rumah memandikan anak kecil itu. Sambil menyiram air
sambil dia menangis. Anak kecil itu pula terjerit-jerit menahan
kepedihan
sebaik calar-balar itu terkena air. Si pembantu rumah kemudian
menidurkan
anak kecil itu. Si bapa sengaja membiarkan anak itu tidur bersama
pembantu rumah.

Keesokkan harinya, kedua-dua belah tangan si anak bengkak.. Pembantu
rumah mengadu. "Sapukan minyak gamat tu!" balas tuannya, bapa si
anak.

Pulang dari kerja, dia tidak melayan anak kecil itu yang
menghabiskan masa di bilik pembantu. Si bapa konon mahu mengajar
anaknya.

Tiga hari berlalu, si ayah langsung tidak menjenguk anaknya sementara
si
ibu
juga
begitu tetapi setiap hari bertanya kepada pembantu rumah.

"Ita demam... " jawap pembantunya ringkas.

"Bagi minum panadol tu," balas si ibu.

Sebelum si ibu masuk bilik tidur dia menjenguk bilik pembantunya.
Apabila dilihat anaknya Ita dalam pelukan pembantu rumah, dia
menutup
semula

pintu.

Masuk hari keempat, pembantu rumah memberitahu tuannya bahawa suhu
badan Ita terlalu panas.

"Petang nanti kita bawa ke klinik. Pukul 5.00 siap" kata majikannya
itu.

Sampai waktunya si anak yang longlai dibawa ke klinik. Doktor
mengarahnya ia dirujuk ke hospital kerana keadaannya serius.

Setelah seminggu di wad pediatrik doktor memanggil bapa dan ibu
kanak-kanak itu.

"Tiada pilihan.." katanya yang mencadangkan agar kedua-dua tangan
kanak-kanak itu dipotong kerana gangren yang terjadi sudah terlalu
teruk.

"Ia sudah bernanah, demi nyawanya tangan perlu dipotong dari siku
ke bawah" kata doktor.

Si bapa dan ibu bagaikan terkena halilintar mendengar kata-kata
itu.

Terasa diri tunggang terbalik, tapi apalah dapat dikatakan. Si ibu
meraung merangkul si anak. Dengan berat hati dan lelehan air mata
isterinya, si bapa terketar-ketar menandatangani surat kebenaran
pembedahan.

Keluar dari bilik pembedahan, selepas ubat bius yang dikenakan
habis, si anak menangis kesakitan. Dia juga terpinga-pinga melihat
kedua-dua

tangannya berbalut putih. Direnung muka ayah dan ibunya. Kemudian ke
wajah pembantu rumah. Dia mengerutkan dahi melihat mereka semua
menangis..

Dalam seksaan menahan sakit, si anak yang keletah bersuara dalam
linangan air mata..

"Abah.. Mama... Ita tak buat lagi. Ita tak mau ayah pukul. Ita tak
mau jahat. Ita sayang abah.. sayang mama." katanya berulang kali
membuatkan si ibu gagal menahan rasa.

"Ita juga sayang Kak Narti.." katanya memandang wajah pembantu
rumah, sekaligus membuatkan gadis dari Surabaya itu meraung seperti
histeria.

"Abah.. bagilah balik tangan Ita. Buat apa ambil.. Ita janji tak
buat lagi! Ita nak makan macam mana? Nak main macam mana? Ita janji
tak conteng kereta lagi," katanya bertalu-talu. Bagaikan gugur jantung si
ibu mendengar kata-kata anaknya.

Meraung dia sekuat hati namun takdir yang sudah terjadi, tiada
manusia dapat menahannya.


ingatlah....marah mcm mana sekalipun, jgnlah bertindak
keterlaluan........Antara ANAK Dan KERETA…Yg Mana Lebih Berharga..fikirkanlah




p/s: to MIMOK, sabarlah....mungkin ada hikmah disebaliknya...hati2 memandu ya...



i jadi model kat SACC!!

ne la dewan tu..sangat lengang kan...

antara dokumen...


ne tag...

masa nak balik hujan lebat sgt!!


hi uols...
bertemu lagi..
hehik..
ari ne i telah menjadi model di SACC sempena MVP Convention 2010...
haha..x la..
sebenarnya i jadi participant jek...
hahaha...
actually i pegi ke sana atas jemputan
pihak penganjur untuk memeriahkan majis tersebut...
paginya ada opening ceremony n petang ak seminar..
agak mengantuk disitu..
haha..
tido la jugak kan...
sebab sangat ngantuk..
pegi dgn bos i jek...
overall sangat ok majis tersebut..
cuma maybe ne kali pertama..
banyak la kekurangan...
yang paling nampak memang orang x ramai.
masa opening nampak la penuh kan..
bila seminar x ramai pon..
masa last2 td hanya 30 orang jek...
very da kan....
apepun i enjoy....

p/s: tadi kan masa i nak balik hujan mencurah2 turun ke bumi...huhu...

Monday, May 10, 2010

umur Mak i 24!!






hi uols.
sori la lame x hapdet.
bukan ape..i kan artis..
mesti la bz kan.
hehik..artis la sangat...
x a.actually minggu ne memang i super duper bz...
keje cam biasa...kdg2 x bz sgt..kdg2 bz...
hehik..
tapi kan minggu ne best sgt sbb i celebrate
my besday ngan family i kat Melaka...
so macam2 pic i sempat ambik...
i akan sertakan sekali pic nanti taw..
ok hari khamis ri tu my sis datang umah i yang x seberapa ne..
hehik....
so malam tu kitaorang g beli hadiah kawan dia yang nak kawen tu kat jusco...
pastu g makan2..
yang penting i bei mug je yang berharga RM2.50 jek..tapi
yang paling best i suruh dia wrapping...maksud i org yang kat gift counter tu la...
hehe..pastu kitaorg g makan kat kedai Kualimas kot name dia..
tengok mcm sgt ramai org...
tapi makanan biasa2 jek..x la sedap mane pon kan..
so esok pas i balik keje kul 5 i terus balik ke kg...
hari sabtu malam baru gerak ke melaka sebab adik2 i ade program hari tu...
so malam tu ambik tidet n bubak n bawak balik ke Alor Gajah, rumah mak cik i yang sangat santik!!haha...
so esoknya kami terus gerak ke rumah kakak i di Bukit Beruang...
sebelum tu singgah dulu kat Mydin kan beli barang sikit...
pastu baru gerak ke rumah my sis...
pastu masak2 sikit..(tp bukan i la yang masak kan..)
pastu kitaorg celebrate kat rumah jek...
so sangat best sbb kami dpt berkumpul.
so dikesempatan ini i nak ucapkan hepi besday to me...
eh silap lak...
bukan2...
selamat hari ibu..
maklumla kan hari jadi i kan jatuh pada hari ibu tahun ne...
bukan selalu kan...
last ari tu tahun 2001 masa i form 3...
tah bila lagi nak jatuh pada 9 mei kan.

ok la uols panjang lebar dah i membebel ne...
daa uols...


ne masa i g makan rojak tadi...

my mom n my sis

i sangat terkejut menerima bunga daripada my mom!!haha

ne la makanan yang kitaorang buat!!

ne adalah tidet dan bubak masa g Mydin...

p/s: thanks to her coz wish my besday...

Friday, May 7, 2010

Contest Mata Menawan

Salam Readers...
I tak kira!
i nak masuk jugak Contest mata menawan...
hahaha...
yang telah dianjurkan oleh
Apepun i akan tag
haha...
ape salahnye i pon nak masuk kan...
apepun uols jangan 
jeles tengok mata i
yang cantik ne oke!!
haha...
dan ini lah mata i!!
jeng...jeng..jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

oke tak korang....
haha...
i saje je gedik2 nak cuba...
haha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...