Followers

Sunday, May 16, 2010

Ade ke patut i kene bangun awal2..


Salam uols..
penat hari ne...
ye la i kan x biasa
nak berpoco2 ke ataupun exercise...
maklumla sebuk je kan...
hehik...
sebuk ke....
hahaha...
btw...
tadi i ngan Kak Sally pegi ke
kompleks belia dan sukan..
nak tau apa yang kitaorg buat x??
hahaha....
buat senam aerobik gitu....
hahaha...
tapi sumpah!!
sangat best dan peluh i keluar mencurah2 uols....
best sangat i pegi dari pukul 7.30 pagi sampai ku 9.00 ok...
memula i x dapat nak ikut step yang diberikan...
i ikut je...
asalkan boleh....
hahaha...
last2 tu i dapat dah rentak dan sangat seronok....
dapat jugak i isi masa i dengan xtvt berfaedah kan...
daripada tido jek....
tapi kan masa tengah seronok2
menari2 tu ternampak sorang minah ne
dia pakai short ok...
short ok!!
diulang...
uols tau x mcm org nak
pegi shopping kat the Mines...
hahaha....
x pe la...
so pas abis tu i balik la....


ne masa i sampai...sangat ramai orang ok...

masa i datang dah start da...

hehe..poco2...

penat uols...

panas dah time ne....

p/s
  • aktiviti ne dibuat pada Malam selasa ngan pagi Ahad...so i akan join lagi...best...tengahbersemangat nak kuruskan badan ne...lalala
  • pastu last sekali bagi la sumbangan sikit kan....bagi la rm*....

2 comments:

syazwani thaharuddin said...

poco poco sgt seronok !
time plkn ,slalu join ,
takpn try la senam seni!
best :)

LaZYRDe said...

wah....best kan...i sangat addicted dah ngan poco2...senam seni lame x buat dah...x lama lagi i kene training menari lak untuk g sarawak bulan 6 nanti...wish me luck ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...