Followers

Thursday, May 27, 2010

Dapat award lagik....

hye readers...
ari ne i dapat award lagi...






1)Berterima kasih dan link kan orang yang sudi memberi anda award nie..

Thanks kat Cikgu Farha sebab bagi award ne...bagi la lagik eh...hehe

2) Bagi award ini kepada 5 orang yang anda rase blog dia hebat dan fantastik! bukan plastik tau!!

blog2 yang bertuah itu adalahh:-

i x tahu nak bagi sape...sebab banyak sangat blog yang cantik2...
kalau uols rasa blog uols cantik...
uols terima la award ini k...

3) sila bgtahu mereka yang bertuah ini

oke..nanti i jerit kat shoutbox diorang oke...

4) sila nyatakan 7 fakta tentang diri anda secara ringkas


1. I masih single
2. I Belum kahwin
3. I belum ade isteri
4.I belum bernikah lagi
5.I x de anak (anak kucing ade la)
6.I x de cucu lagi...
7.i x de cicit juga...
hehehe....


2 comments:

Mommy Pinky said...

tak de cucu can nak ade cicit plak..heheh ;p

LaZYRDe said...

hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...