Followers

Saturday, May 15, 2010

rupanya jiran sebelah rumah i CACAT!! i tak tau pun sebelum ne....


Salam Readers....
memang x sekolah orang sebelah ne...
ko dapat lesen terbang ke hape....
ko ingat kete ko besar sangat ke hape??
Font sizekete Myvi je pulak...
ade hati nak lebih2...
i dah lama hangin dengan
jiran sebelah rumah i yang bengong x tentu pasal...
ade ke patut nak parking kete lebih2...
bangang ke hape...
memang sakit ati taw...
nak je sound...
tapi kang dia x puas ati..
risau lak kete i yang cantik ne..
biasa name pun orang kita kan...
x boleh nak tengok orang lebih sikit...
padahal i pakai VIVA jek uols...
nasib la kete i tu cute taw...
boleh la nak masuk parking...
yang problemnya dah tau
kawasan parking rumah ko tu kecik...
x payah la nak letak bunga segala...
nak buat ruang tamu la...
pastu dah x muat nak letak kete kat tempat aku kan...
banyak je parking depan jalan tu..
ke ko cacat.....
sampai x boleh nak jalan dah....
ade haku kesah...dah la rumah buruk...
hahaha....
benci la mcm ne...
macam x de perasaan jek...
x pe la...
malas nak layan org yang x pegi sekolah...
so the moral of the story...
jangan nak parking lebih2 kat kawasan i....


p/s : i terbaca blog ngok ngek2 miss ketot ne...sangat sesuai i nak buat kat jiran i mcm tu taw!!

8 comments:

Nad said...

hahaha. lawak. i tak nak buat camni lah, nti jiran i marah2. jadikan ni sbgai pgajaran untuk i. heh. chill der. btul, u kne slowtalk jugakk. jgn marah2, nti jadik kes lain. huhu. kalau u marah2 simpan dlm aty, bukannye kete jiran u akn brubah pon tmpat parking nye kn. heh. relaks. cool. :)

LaZYRDe said...

thanks nad...i bukan ape..the problem is i baru je 2 bulan mcm tu pindah rumah ne..hbgn i dgn jiran pon x berape nak ok sgt..u know i penah senyum kat diorang kononya nak beramah mesra la..boleh dia buat x tau dgn i..pastu dia ade kunci rumah i ok..tuan rumah i la yg ckp..so bila i tegur ke takut lak dia ape2 kan rumah i, kete i ke...tu yg i malas kan...buatnya i tegur dia skt ati..takut lak dia wat ape2 yang x masuk akal..i pon serba salah...tp setakat ne kete i tu mmg la boleh masuk..tp agak senpit la...haha..tertekan i dibuatnya taw...

~Bloggerina~ said...

hehe..ko letak la pasu ke apa ke kat kawasan sempadan tu..letak pasu besarrrrr punya..

LaZYRDe said...

ade terpikir gak cik rina...tp kan kang i letak pasu kang i pulak x leh nak park kete....hahaha....

ked :) said...

haha..gila org sebelah tue :)

LaZYRDe said...

taw x pe ked...ade satu hari tu kan anak dia parking situ..tp pakai kete kancil ok...kete kancil tu kecik je plak..tp parking x agak2 mcm parking lori je plak....hahaha...

knowg said...

hahaha kat umah ni pon same je.. orang umah belakang, tapi park kete depan umah kite.. kalau sebuah bleh la tolak ansur.. ni sampai 3-4 buah.. hishh.. nak beli kete banyak2 carik la tempat parking sendiri.. ni balek umah sendiri rase mcm balek umah org lain plak.. kete die je penuh.. tu pasal la buat entri tu.. hahaha :P

LaZYRDe said...

taw x pe...ntah la...sakit ati je dibuatnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...