Followers

Monday, May 10, 2010

umur Mak i 24!!






hi uols.
sori la lame x hapdet.
bukan ape..i kan artis..
mesti la bz kan.
hehik..artis la sangat...
x a.actually minggu ne memang i super duper bz...
keje cam biasa...kdg2 x bz sgt..kdg2 bz...
hehik..
tapi kan minggu ne best sgt sbb i celebrate
my besday ngan family i kat Melaka...
so macam2 pic i sempat ambik...
i akan sertakan sekali pic nanti taw..
ok hari khamis ri tu my sis datang umah i yang x seberapa ne..
hehik....
so malam tu kitaorang g beli hadiah kawan dia yang nak kawen tu kat jusco...
pastu g makan2..
yang penting i bei mug je yang berharga RM2.50 jek..tapi
yang paling best i suruh dia wrapping...maksud i org yang kat gift counter tu la...
hehe..pastu kitaorg g makan kat kedai Kualimas kot name dia..
tengok mcm sgt ramai org...
tapi makanan biasa2 jek..x la sedap mane pon kan..
so esok pas i balik keje kul 5 i terus balik ke kg...
hari sabtu malam baru gerak ke melaka sebab adik2 i ade program hari tu...
so malam tu ambik tidet n bubak n bawak balik ke Alor Gajah, rumah mak cik i yang sangat santik!!haha...
so esoknya kami terus gerak ke rumah kakak i di Bukit Beruang...
sebelum tu singgah dulu kat Mydin kan beli barang sikit...
pastu baru gerak ke rumah my sis...
pastu masak2 sikit..(tp bukan i la yang masak kan..)
pastu kitaorg celebrate kat rumah jek...
so sangat best sbb kami dpt berkumpul.
so dikesempatan ini i nak ucapkan hepi besday to me...
eh silap lak...
bukan2...
selamat hari ibu..
maklumla kan hari jadi i kan jatuh pada hari ibu tahun ne...
bukan selalu kan...
last ari tu tahun 2001 masa i form 3...
tah bila lagi nak jatuh pada 9 mei kan.

ok la uols panjang lebar dah i membebel ne...
daa uols...


ne masa i g makan rojak tadi...

my mom n my sis

i sangat terkejut menerima bunga daripada my mom!!haha

ne la makanan yang kitaorang buat!!

ne adalah tidet dan bubak masa g Mydin...

p/s: thanks to her coz wish my besday...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...