Followers

Thursday, June 17, 2010

Beruk Biru vs Beruk Merah!!

Salam Readers!!
kalau dah dasar beruk tu
beruk juga oke..
suka menipu orang...
konon-konon ne last day la..
ape la...
hish!!geramnya i...
Dasar Beruk Jadian betul la!!

   VS

 

Hah...macam ne ceritanya uols..
I dah lama gunakan beruk biru ne...
setakat minggu lepas memang x de masalah...
tapi tetiba je minggu yang lepas tu
dia buat hal..
i ne berusaha la
untuk call centre
dengan harapan akan jadi oke
beruk peliharaan i ne...
tapi still tak oke juga...
so i pon terpaksa bersabar...
sebab beruk tu bukan I yang punya...
tapi AHMAD ALBAB my sis yang punya kan...
so i ne pun pulangkan balik
kat dia...
so i pun macam rasa nak try
beli beruk baru...
kali ne warna dia merah...
dengar cerita la kan
beruk ne bagus
dengar kata..
tapi alangkah malangya i
bila i balik rumah untuk cuba beruk ne..
boleh dia ain nyorok2 ngan i...
i sangat tak puas hati..
sebab orang yang jual beruk ne
cakap bila balik rumah dah boleh 
terus bermain masak-masak dengan beruk ne
tapi tak boleh gak..
i dengan hati yang sakit
terus pergi ke Mahkota Parade la..
iaitu Pusat Kebajikan Beruk ne la kononnya..
tapi dia kata beruk i x register lagi..
abis tu yang semalam i call tu ape benda..
yang dia cakap dah register tu...
bangang sangat taw..
i pon ape lagi..
mengamuk kat situ..
pastu untuk memuaskan hati i
dia kata dalam masa 24 jam.
i tunggu...
kalau beruk i tak sihat2 siap taw...
i nak pulangkan pon tak boleh..
sebab beruk i tak register lagi...
bengan sangat!!

p\s: I benci beruk Merah....


3 comments:

MAR said...

bukan ijo ke beruk ko...buta warne ke hape???

LaZYRDe said...

merah la sayang...

CINDAI FANSURI WORLD said...

ingat beruk kat alor gajah je ade..ko pun ade bela beruk ker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...