Followers

Wednesday, July 21, 2010

diva sangat ke???


Salam Readers...sihat tak hari ne?i Alhamdulillah sihat.cuma hati je tak sihat ne..sebelum i membebel i nak mintak maaf kepada sesape yang terasa oke...oke..ceritanya macam ne...

i dah lama dah buat blog ne..sejak tahun 2007 rasanya.cuma i baru aktif berblogging tahun ne.maklum la dah ade masa sikit kan.tu yang boleh bergiat aktif gitu.cuma sepanjang i berblogging ne,i terperasan banyak benda dan ragam.antaranya

  1. Ade sorang blogger ne, i tak tahu la, setiap kali i blogwalking kat blog dia.dia x pernah balas komen2 i..i pun tak tah kenapa.dia tak sua kat i ke.i boleh terima kalau i komen tapi esok ke dia balas komen i.tapi i tengok dia baru je bw kat blog blogger lain.so i pon just bw kat blog minah ne.tapi dia tetap x bw kat blog i.bukanlah nak mengharapkan balasan,tapi tak tahu kat mana silapnya.i andaikan dia x perasan kot.tapi...i pun tak tahu kenapa.yang penting uols, dia siap cakap dalam entri2 dia yang terdahulu yang dia ne baik hati dan aakan berbw kat blog blogger lain,tapi tak pun..i bukan lah mengharap sangat, tapi i cuma pelik je.erm..watever je la...
  2. Oke yang kedua pulak ade blogger lain pulak.kat komen cakap dah follow.tapi  tengok2 x de oke..takkan lah i nak cakap kat cbox dia "eh, ko x follow aku pon"..i hanya tersenyum je lah.tipulah kalau i cakap i tak nak follower yang ramai ka.tapi kalau uols folo pastu tinggalkan komen kat cbox i yang comel tu(perasan)...i insyaallah akan folo.i bukannya kejam sangat.cuma kadang2 ade blogger yang follow i tapi i x tahu sape yang follow kan.mungkin i tak follow.tapi i akan cuba follow jugak.
  3. Lagi satu kan, ramai yang tesalah cakap yang blog i ne macam blog perempuan, waaa...Apekah??i tak kisah pun sebab i memang diri i.buat ape i nak letak background kaler hitam ala2 ganas sedangkan i tak suka pun buat macam tu kan?i jadi diri i yang sebenar.tak guna kan nak hipokrit pada diri sendiri sedangkan dalam hati ade taman kan..miahaha...apepun i tetap akan gune cara i kan...
  4. lagi satu ade jugak yang tanye itu ini,macam mane nak buat itu,nak buat ini, i memang tak buat tutorial sebab i tak tahu nak buat macam mana,nak explain pun i tak pandai, cuma i akan ajar guna YM.i tak buat tutorial bukan la i ne sombong oke..i cuba akan tolong kalau i tahu.
  5. Lagi satu ade la juga i menerima komen2 yang negatif, tapi tak payah la i cakap ape, yang pastinya i akan cuba untuk diam jek.biarlah, malas nak fikir dah...

3 comments:

amira said...

alahai...kerenah blogwalker.. sabo je la eaaa..

Jaja Razin said...

hahaha..
rasa nk gelak bace nih....:p

LaZYRDe said...

hehe..tapi itulah hakikatnye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...