Followers

Wednesday, July 14, 2010

Minah vs Mamat!!

Salam Readers
Apa khabar...
sihat tak...
I sihat je kot...
hehik..
apepun minggu lepas
n minggu ne
i memang bz...
tu yang x sempat hapdet..
yang penting entri i
tidak ade kaitan dengan
gambar sekadar hiasan oke!!

ataupun berkaitan dengan lirik ini
Amboi Mak Minah sayang
Mak Minah kaki temberang
Aduh indah Aduh lawa
Memerangkap diri beta
Air liuh meleleh tak dapat ketagih
Mak Hitam meleter

I dah naik penat n muak
dengan perangai orang2 yang terdekat ngan i ne...
Antaranya..



  1. Minah ne macam bagus sangat...depan bos bukan men lagi ko nak plastik oke...ko ingat ko tu bagus sangat ke...(meluat dengan minah ne..semua benda dia tahu)
  2. Minah ne pulak mengalahkan  M pulak...bz memanjang...ade hal tu lah hal ne la...mcm2 hal...ko nak keje ke nak buat hal...kalau x nak keje duk umah oke!!
  3. ne minah gak...yang ko mcm bagus sangat tu kenapa..aku hantar ic ngan lesen je plak...ko buat uka taik tu sape suruh...
  4. yang ne pulak si mamat ne..aku tegur tu,tegur la balik...muka nak maca taik...ko bisu ke ape...
  5. mamat lagi satu ne pulak macam %^*^%^^..kurangajar ngan aku..ko agak2 ar nak panggil aku time opis hour...
  6. Dah tu sorang ne pun..aku x penah mintak duit ko sesen pon...kalau aku susah pun aku x kan mintak tolong kat ko walaupun ko ade sejuta...
  7. Lagi satu Mamat ne..agak2 la kalau nak parking kete sebelah umah aku...kete myvi ko tu besar mcm lori ke hape...
i pun ade hangin gak oke..i hangin satu badan nanti baru ko taw...kadang2 i sebagai manusia i pun tak dapat nak tahan dengan benda ne semua..i pon ade perasaan jugak oke..kalau i boleh hormat korang kenapa korang-korang tak boleh nak jaga perasaan i..asyik i je nak jaga perasaan korang...fikir-fikirkan dan selamat beramal...daa!!

2 comments:

blakepaghe said...

kalu pakcik sekeh jer org macam tu...

LaZYRDe said...

ntah la pak cik...org bukan lah baik sgt kan..tapi agak2 ar kan...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...