Followers

Thursday, July 29, 2010

Scandal,Facebook dan Gile Seks!!

Salam readers, i pening kepala minggu ne.ape taknye macam-macam hal yang berlaku minggu ne. i bukanlah nak cari publisiti murahan, tapi tu la kenyataannya!!kat bawah ne ade 3 benda yang berlaku kat i, antaranya:


  1. Digosip ade skandal dengan ...........
  2. Di block oleh kawan baik di Facebook
  3. Ade orang gile seks hantar sms lucah!!


Klik la untuk Tumbesaran yang maksima oke!!

Oke...cerita pertama, i tak tahu lah sape yang bawak mulut cakap i ade skandal oke..hello!!tolong sikit..i berkawan jek..x de makna semua tu oke..masalahnya kalau gosipkan i dengan artis oke la jugak.ne tak, dengan akak sorang ne yang dah sebaya dengan mak i..tak de cerita lain ke yang uols nak buat..huh!!

Yang kedua pulak, kawan i boleh mencarut kat wall fb i..dia cakap "B***H la ko ne"..hello!!perlu ke nak mencarut dihadapan khalayak ramai...i tak sangka roomate i dulu masa kat UPM, boleh buat macam tu kat i...pastu siap dia block i kat FB dia...padahal dia yang mencarut!Sudah la ko...i malas nak layan..Apekah!!

Last sekali i dikejutkan dengan message dari inbox i..tak tahulah salah nombor ke ape orang ne..tapi menakutkan!!kalau salah no kenapa setiap hari dapat message yang macam ne...oh!!tidak..boleh pengsan i macam ne!!

ps: Apelah nak jadi, i pun tak tahu nak buat ape dah...

11 comments:

diraja22 said...

sabar je la..

SYAFIQASHAFIE said...

errk?dorg gile ke ape???

LaZYRDe said...

ntah la awak...menakutkan betul!!

ozzy said...

macam-macam sekarang ni ..ishx3

LaZYRDe said...

taw x pe...

Derus said...

biasa lah tu..mcm2 org skrg ni..jeles kot..

Siti said...

pergh,, ade gak org gile seks sampai macam ni ek? dah sangap sgt ke ape? ish3

little cart00n said...

geli kot sms tu!!huhu

Ann said...

ermm mcm2 peel org skg ni..sbr jer lah yer

Jaja Razin said...

orang pun penah dapat msg cenggini...orang giler n tolol kan....huhuhu
boleh ke nk buat repot kat polis sbb msg ni?

LaZYRDe said...

To Derus :
Agaknye kot dia jeles...huhu

To Siti:
Agaknye kot..tapi dia tahu semua pasal diri i...apekah...

To little cart00n :
Memang geli awak!!

To Ann:
Thanks awak..selagi diri ini boleh bersabar...

TO Jaja Razin:
Erm..i rasa boleh kot..sebab sekarang kan semua no dah didaftarkan kan...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...