Followers

Tuesday, July 6, 2010

We're so gorgeous!!

Salam Readers...
Kami Sangat Gorgeous!!




Sila Scroll!!







hehe.....
sori la uols...
i bz bercuti last week oke...
i ngan family bercuti ke Cameron Highlands!!
Hari Jumaat i bertolak...
and hari Ahad i balik...
apepun sangat best
and hepi
sebab dapat menghabiskan masa
bersama famili...
apepun banyak sangat peristiwa lucu masa kat sana!!
hahaha...



  1. Masa kami pergi ke pasar kat kat area Brinchang, kami rasa la buah cinta tu(ala2 mcm jeruk), sebab kan orang indon tu suruh rasa,pastu kami tak beli pon sebab mahal...pastu dia cakap "mangan,mangan, orak teku!!Hey!!perempuan!kalau ko tak bagi rasa jangan jual...tutup je kedai tu...i cakap mcm tu pulak kat dia...pastu dia sengih2...ade ke patut...dah dia suruh rasa,kitaorang rasa la...
  2. pastu kan masa kami pergi ke ladang BOH, tergesel ngan satu kereta ne!!husy!!x la banyak pun yang calar...sikit je.tapi kete orang tu la...Jalan kat sana memang sempit oke!!
  3. n then, Masa kami pergi tu i terlupa bawak charger camera...so kitaorang ambik gambar guna hp i yang mahal jek...hehik...
  4. i juga jumpa ayat2 baru kat sana seperti "Telur Pintang" "sambal Pedai" dan "Manik"(Magnet benarnye...), "bukan,bukan,bukan", "Kapoww" dan juga Collecting n Continue!!haha...sangat lawak perkataan tu semua...
  5. Kami juga memasak kat sane sebab i bawak sekali dapur masak yang boleh letak gas kecik tu...dan kitaorang masak mee, nasi goreng, jagung rebus,keledek rebus dan juga kuih keria oke!!
  6. Kami beli gak yang mcm speaker yg dlm citer MY Girl tu...Jangan Jeles oke!!
  7. I berjaya tawar-menawar dengan untie sorang ne semata2 nak beli stroberi...i cakap dia cantik...walaupun sebenarnye lipstick yang dia pakai x rata!!hahaha...
  8. I beli magnet dengan harga sehengget jek....
  9. Tudung yang Family i pakai tu adalah corak yang sama tertulis Gorgeous!!hahaha...I loike!
Ps:Walaupun I dah pergi 4 kali i tetap nak pergi lagi...sebab best sangat!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...