Followers

Tuesday, August 3, 2010

I PON ADE GF!!

Salam Reader..sihat tak...i nak cerita pasal awek i...Eh..Silap lak..i kan single...ceritanya macam ne, i memang meluat gile kat kawan i ne,ye la i rasa dia sorang jek yang ade GF dalam dunia neh...Ade ke patut........




dia kalau boleh nak canang satu kampung yang dia ade awek...dah la tu bila jumpa je dengan dia cerita pasal awek, lepas tu dalam FB tulis pasal awek dia..siap ne bergambar ala2 dekat2 kan muncung macam nak berciom mulut..lepas tu belum lagi twitter...dah tu dalam fb cakap sayang2..i tak kisah semua tu...ade haku kesah!!tapi agak-agak la pon kan..tau a ko bercinta...Excusme!!i bukan jeles oke..i pon pernah ade awek, (tapi sekarang dah single la)...tapi x de la pulak i nak canang satu dunia..biasa2 sudah la..tapi yang peliknya belum tentu lagi awek yang ko bawak ke hulu ke hilir tu pastu pegang2 tangan akan jadi milik ko kan...i macam pelik sangat..tolong la jangan bagi orang meluat kat ko...Muka x la hensem sangat pon..bak kata org like2 jek...tapi gaya lebih yo yo o disitu..masalahnya bukan i je yang meluat, tapi ramai je member i yang meluat dengan dia..i x kesah a uols nak bercinta sakan ke, tapi sila coverina sikit..kalau awek ko tu memang sah isteri ko, i x kesah la kan..ini tak, i paling geram bila sikit2 nak cerita pasal awek..Puhliz oke!!

p,s: Maybe uols rasa i ne macam Jeles kan, Tapi tidak uols, kalau uols di tempat i, uols pon akan naik menyampah ngan si mamat neh...Kalau la i ade GF nanti i rasa i takkan canang satu dunia oke... Sekian!!

9 comments:

NARDtheNERD said...

kahhkahkah.

dalam blog pun melambak gak spesies mcm kwn u tuu.

meluat juge. hehe.

amira said...

rileks aa dowh.. biar je dia perangat U..lain la klu dh kawen.. kapel2 cenggini x kemana pon.. lagi2 klu buat maksiat.. tak payah aa runsing

"lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.. vice versa"

jadi... cool je dude.. it's not the end of the world if U don't get one

LaZYRDe said...

erm...betul tu NARDtheNERD,kengkadang tu naik meluat..bukan ape over lak kengkadang...

LaZYRDe said...

to amira:x runsing pon..cuma meluat jek tengokkan.rasa no point nak canang satu dunia kan...apepun i setuju sangat "lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.. vice versa"!!thanks for da comment ya!!

cik jari said...

yep..stuju tuh....tak perlu kot nak overdose interframe....cukupla just bgtaw dh dimiliki supaya org len tak try tackle....

LaZYRDe said...

betul tu cik jari...setuju sangat!!hehe

MAR said...

i pon sekapal dgn u,i menci org nk tayang2 neh....macam bgs jek kan

Ery Farieha said...

hari ni da 2 entry psl kes tayang2 awek/pakwe ni
hahahah

ketingting said...

yekkkkkkkkk ~
rasa geli geli bila ada spesis jenis ni.
masa kapel sebuk sebuk nak tayang tayang pegang pegang, karang dah break... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...