Followers

Tuesday, August 17, 2010

Pengsan kejap...

Salam readers, selamat berpuasa ya...dah berapa hari dah uols berpuasa neh...hehik..apepun i nak cerita sikit...i hepi sangat sebab dapat balik kg minggu lepas dan berbuka bersama keluarga, kebetulan pulak semua adik beradik i balik untuk sama- sama berbuka di kampung...wah, i rasa betul-betul hepi sebab dapat berbuka bersama diorang,padahal sejam je pun kalau nak balik kg kan...hehe..apepun minggu lepas memang best...Nak dijadikan cerita hari ahad lepas i pun hantar adik i yang studi kat Perak tu ke Terminal One Seremban,lepas dah hantar singgah jap kat The Store dengan KM Plaza, hujan pulak kat sana, bila sampai rumah dalam kul 6 i pun tertidur sampai lupa yang i kene hujan tadi, last2 masa berbuka pening kepala,sakit2 badan macam nak pengsan...last2 lepas berbuka, dalam kul 9 i terus tido pas makan ubat, tak terdaya rasanya..Alhamdulillah esoknya masa bangun sahur, i dah sihat balik...hehik....

ps:mungkin i tak duduk menyewa kat seremban lagi dan i akan ulang alik dari seremban ke serting untuk pergi kerja..erm..mampukah i...

4 comments:

tehr said...

saya juga begitu
kalau kena hujan, mesti mandi

LaZYRDe said...

to Tehr: saya jarang kene hujan, cuma kelmarin tak dapat elak,lepas tu lupa pulak nak mandi...

asiaticaherb said...

Kalau banyak duit takpa nak mengulan..kumpul bnyak2 duit dr nuffnang ekkk.hahaha...---Salam Dr Gempak XX dlm program terjah menenjah

LaZYRDe said...

To asiaticaherb: hehe...erm..rasa x best sebab kene duduk sorang2 kat sini,kalau berulang leh duduk dgn mak..haha..anak mak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...