Followers

Wednesday, August 25, 2010

Siput Gergasi, Cup Cake dan Segala bagai!!



Salam Readers,apa khabar, minta maaf sebab lama dah tak hapdet, maklum la busy dengan kerjaya kan..hehe..apepun i nak cerita satu benda...oke, macam ne ceritanya, semalam i pergi ke satu tempat ala-ala perkampungan orang asli, pastu kan kalau nak masuk kampung tu kene la lalu satu terowong masa ne..so i pun lalu je la..best giler, terasa dapat pengalaman yang paling best, nak dipendekkan ceita i pun dah nak balik, masa nak balik tu kan dalam terowong tu jalan jem giler, so terpaksa jalan slow2..dah la gelap kan..apepun i teruskan perjalanan sehinggalah tetiba je i terjumpa.....




uols nak tahu ke?ala kalau i cakap mesti uols tak percaya kan..tapi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i nak cakap jugak, i jumpa siput gergasi!!!!mak ai!!terkejut dibuatnya, so i pun melarikan diri dengan hanya berlari-lari anak..Eh, nanti dulu mesti uols fikir cerita i tak logik kan???apepun baca sampai habis, i pun lari dan terus berlari sehingga sampai satu kampung ne..i pon masuk dalam satu rumah dan meminta pertolongan dari sorang mak cik ne..tetiba i rasa nak buang sampah air pulak...so mak cik tu suruh g toilet, i pon pegi...Dalam perjalanan nak g toilet tu i bukak peti ais mak cik tu dan ternampak alat mekap yang banyak dan juga ade Cup cake!!i pon tak tahu kenapa..lepas tu ade satu bunyi yang kuat!!iaitu bunyi Alarm jam i!!Dusy!!
MIMPI rupenye...i rasa macam pelik jek taw sejak bulan ramadhan ne, i asik mimpi je yang bukan2, masalahnya mimpi tu i ingat, selalu kalau i mimpi ke ape ke x de la ingat sangat..dah berapa kali dah mimpi macam ne..kenape ek??x basuh kaki ek masa nak tido??tapi..tak juga...i basuh je kaki...erm..persoalan di situ..tak pe lah, i anggap i ne penat dan itu adalah mainan tido....erm...

3 comments:

saljurindu said...

lor mimpi rupenyer.. mimpi mainan tdoq ja..

LaZYRDe said...

hehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

Salam....nak makan kek la tu maknanya, maklum le...puasa2 ni fikiran terarah kat makanan je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...