Followers

Monday, August 2, 2010

Terpaksa Korek!!

Salam readers..perlu ke nak korek...best ke korek tuh...ape yang nak dikorek...kalau tak korek boeh tak...dah tak benda lain ke nak korek...


I bengang gile semalam,kononnye nak balik awal sebab takut nanti jam kat bukit putus tu,tapi apakan daya x sempat nak samapi kuala Pilah, i dah tersekat dengan Viva Forever i tu...memang sangat lama i kene tunggu,dah la minyak tak dapat isi sebab Shell kat Kuala Pilah tu tutup!!isy!!memang sakit hati.i tak tahu ape sebabnya sampai boleh jadi ja macam tu.Accident kot..Tapi kan cuba uols bayangkan daripada IPD Kuala Pilah tu dah start kereta berenti.I tak boleh tahan lagi..I patah balik dan lalu jalan Jelebu tuh..last2 kul 8 mlm sampai rumah..bayangkan daripada pukul 5 i bertolak!!huh...i balik kg pun sebab nak buat sampel coklat untuk opis i tu..diorang tu bising sangat nak rasa, pastu kan i korek tabung buah i sebab saje je nak pindahkan duit tu dalam tabung bear i..hehe...

 tengok ne ja sangat oke!!

 Adik i cuba nak curik duit i taw!!

ne la hasilnye!!banyak kan!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...