Followers

Tuesday, October 26, 2010

kalau dah rezeki tak ke mana kan...

salam readers...pagi tadi i dikejutkan seorang pemanggil daripada syarikat delivery...rupanya2 cek daripada snychrosound studios sdn bhd..i kan ade join contest MYEG Syoknya raya...just upload gambar raya n menang RM200...hehe...i buat entri ne bukanlah niat nak menunjuk ataupun riak sama sekali...xde maknyenye oke...hehe...apepun dah beberapa hari i tunggu cek tu..sebab org hotfm tu call tanye alamat..rupenye org tu ckp alamat x lengkap...hello...i memang guna alamat yang same ok...apepun i terus g amek kat bahau tadi surat tu n terus g maybank n masukkan cheque deposit..x sabar punya hal kan..apepun i bersyukur sebab dapat rm200 tu kan..sape nak bagi kan...thanks to hotfm n flyfm...i love uols..sangat ucapan artis kan..hahaha...bila dah masuk nanti i ingat nak beli ape ek..haha...ntah la..i ne pun kan dapat mcm 200k jek nak pikir2..haha...apepun thanks to mereka lah...


ne senarai pemenang tu...

 i no yang ke 93 oke...hehe

dan inilah sampul surat tersebut

ceknye lupe nak amek gambar sebab excited tadi...tapi ne dia punya surat oke...


8 comments:

Yann Mazian said...

hehe. tahniah2. hihi. :D

LaZYRDe said...

thAnks awak!!hehe

zulkbo said...

salam..
betul tu..moga rezeki
anda bertambah-tambah..

LaZYRDe said...

thanks ...

p@kcikLie said...

salam ..bro tahniah ya...korang masuk ape kontes pon dpt..aku xde la plak..blm rezeki kot atau blm cuba mane dptnya...hah!

LaZYRDe said...

thanks pcl..rezeki kot...sebelum ni pun x penah menang ape2 pun..ni kali pertama...hehe

NuR 'aQiLaH said...

belanja mekdiiiiiiiiiiiiiiiii.
teehee :D

LaZYRDe said...

hehe..boleh je awak..dtg la sini!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...