Followers

Sunday, October 31, 2010

Kepala Dua...Sape cakap tak elok....

Salam readers, i ingat lagi masa tu pc fair kat klcc tahun 2005, masa tu sibuk kakak i nak beli laptop la konon...kitaorang telah pilih beberapa jenama antaranya Acer dan ape tah...pastu tetiba ternampak satu laptop ni, comel sangat..tapi jenama TWINHEAD..hah apekah..siap tak penah dengar nama tu...dalam hati i ni entah ape tah jenama dia beli...mesti cepat rosak nanti..pakai setahun dua dah la tu kan...tapi dia degil jugak nak beli..oke tak pe la..beli la dengan harga rm2600 tunai....pastu dia pun gune...gune punya gune, i pun dapat pulak sambung belaja kat UPM jugak tahun 2007 ambik vet kan....pastu i pon dengan duit JPA kononnya nak beli laptop baru..hehe...tapi kakak i cakap la buat ape nak beli baru...beli je kat aku...murah je seribu hengget je..oke..i pon setuju beli dengan dia...masa tu majoriti cosmate i x de laptop lagi, so i je ade...ape2 keje or assignment pon buat pakai lappy i ne...tapi diorang gelakkan laptop i..dia kata twinhead..x penah dengar pon...i sabar je...biarlah...dah masuk sem 2 diorang beli laptop baru, ade yang acer, ade yang toshiba la...i pun senyap...tapi i dengar laptop acer kawan i meletop, laptop compaq kawan i skrin hilang la..i senyap je...Alhamdulillah sekarang dah tahun 2010 ok je laptop i ne...bersyukur sangat...tetiba je i rasa percaya dan setia pada lappy i ne..hahaha...cume ade sikit je problem.nanti i tunjuk oke...hehe...so pada pendapat i x semestinya jenama A tu dia akan elok....contoh macam i beli hp N90 ori lagi...tapi setahun je i pakai dah tak elok...ape cerita...mungkin la i ni ganas kot gune...walaupun ade waranty uols, tapi still tak boleh pakai...so secara kesimpulannya i suka laptop i x kisah la jenama apa...hehe...

 tengok masih oke lagi kan...hehe

cume huruf l ngan m jek susah sikit nak tekan...hahaha.
ne sebab dah selalu post entri kot...tapi boleh tekan lagi oke...

6 comments:

Encik Tikus said...

sampai tertanggal hah huruf dekat lapyy, ganas ganas

LaZYRDe said...

haha..tu tandenye banyak sangat taip entri...haha

Abhamz said...

salam, memang betul tu, yg penting cara kita guna dan selalu update kan perisiannya dan anti virus.

LaZYRDe said...

hehe..thanks..

cikani said...

lptop cikani lak susah benor nk tekan huruf 'c'..kdg2 tekan tp xkuar huruf 'c'...bile dh siap entri, kena cek balik words yg ada huruf 'c' takut tertinggal.....huhu

anamizu said...

smpai tcbut button tuh!
ni ganas2 kucing nih! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...