Followers

Tuesday, November 2, 2010

NAKED............

Salam readers, uols rasa2 ape??eh rupenye i silap taip tajuk entri la...adoi!!buat malu je kan....haha...sebenarnye uols, tajuk entri i hari ne adalah nekad....nekad ape uols nak tahu tak..oke ceritanya i nak buat satu benda yang akan mengubah hidup i nanti, tapi i tak pasti lagi benda tu akan jadi ke tak...i nak cakap kat sini, tapi kang tak jadi i je yang malu kan...ape2 pun ia melibatkan masa depan i. i nekad....yang penting benda yang i nak buat benda baik....tapi i kene sediakan diri i dari segi mental dan fizikal...eh macam nak pergi berperang pulak kan...hahaha..apepun i harap uols doakan i berjaya nanti eh...

4 comments:

cikani said...

nk kawen ke??hehe pape pn yg u nk buat, cikani doakan ia success ok=)

LIZA said...

semoga berjaya dalam apa jua yang dlakukan....

anamizu said...

wah3!!!
mcm nk kawen je nih..hehe
ape2 pun gud luck taw! ^^

LaZYRDe said...

thanks uols...haha...nak kawin ke...eh x de la...bukan kawen, tapi satu benda yang boleh buat i yakin pada diri ini..cewah...best la korang sebab bagi support....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...