Followers

Friday, December 31, 2010

Sekitar 2010...

salam readers, esok dah masuk tahun 2011 kan...apepun hari ni cuti...suka3...hehe...sepanjang tahun 2010 ni sebenarnya bagi i, adalah tahun yang cukup pahit untuk i...tapi ade juga manisnya..apepun biar i ceritakan serba sedikit rentetan kenangan di tahun 2010...

- bulan 3 ditukarkan tempat kerja atas alasan yang tidak munasabah langsung...
- susah payah mencari rumah sewa di seremban
- sakit hati dengan jiran sebelah sebab selalu nak lebih2 parking
- jadi sebahagian orang penting SUKMA di Melaka
- di tuduh dengan satu kenyataan yang tidak dapat dilupakan
- ditukarkan sekali lagi ke jelebu atas alasan yang tidak munasabah bulan 9
- mempunyai staf yang bermasalah yang macam bagus...
- kakak berkahwin
- tak payah menyewa lagi kat seremban..
- beli motor baru untuk memudahkan ke tempat kerja
- akhirnya dapat juga menjelajah semua negeri di semenanjung...
- berjaya turunkan berat badan sebanyak 10 kg...
masa gemuk.....

kurus sikit kan...haha

oke..itulah sebahagian kenangan tahun 2010..sungguh sakit sebenarnya, tapi hidup ini perlu diteruskan..i cuba untuk jadi yang terbaik..untuk jadi kuat...dan tahun 2011 kalau boleh i dah tak nak bergantung pada orang lain.insyaallah i akan cuba buat yang terbaik. doakan i eh...i betul2 rasa sakit tahun ni ni....tahun 2011 banyak benda i perlu buat untuk jadi yang terbaik...insyallah....

Monday, December 27, 2010

Selamat Pengantin Baru...

Di renjis-renjis, dipilis..ditepungilah tawar...lalala..eh ternyanyi pulak..apepun i nak ucapkan selamt pengantin baru kepada kakak dan abang ipar i...selamat melayari bahtera rumah tangga oke...apepun i nak tunjuk gambar2 yang sempat is snap...enjoy!!



 ne pelamin dia..cantik tak??

 ne baru je pas nikah....

 dah nikah, boleh pegang2 oke..hehe

hantaran daripada pihak perempuan...

 ne masa nak bertandang ke Felda Chini....

comel!!


jangan makan banyak2 oke..haha

Merah....

gambar ini tiada kaitan dengan entri di bawah..harap maklum..


Salam readers, sejak bulan 11 hari tu, dah lama i x hapdet..bukan ape i sibuk uruskan majlis perkahwinan kakak i tu..Alhamdulillah 26 Disember lepas majlis bertandang belah pihak lelaki, segalanya berjalan lancar, so i pun ape lagi, walaupun tak sempat sangat nak hapdet, tetap cube untuk luangkan masa untuk berblogging kan..hehe..maklum la hujung-hujung tahun ni banyak sangat kerja yang perlu disiapkan...apepun i baru je tukar template blog i dengan header-header sekali...cadangnya nak tukar 1 januari 2011 ni..tapi nanti kang tak sempat lak nak wat...i pun terus je launching my new template..gitu kan...haha..eh lupa nak cakap kat uols yang sebenarnya i ni bukan suka pun warna merah..tetiba tadi i tergerak hati nak wat warna merah pulak kan..apepun cantik kan..haha..eh terpuji diri sendiri pulak kan..sape lagi nak puji kan..baik i yang puji..hehik..apepun sejak dulu lagi i tak suka merah...tapi yang pelik masa sekolah dulu i rumah merah, masa kat kampus warna rasmi kolej i merah jugak, sekarang ni motor ego i yang comel tu warna merah jugak..ape kes??dah tu i pulak suka MU..merah lagi..agaknya ade ong kot merah ni..apepun tahun 2011 i isytiharkan sebagai tahun cemerlang i dengan pilihan warna merah....hopefully tahun ni lebih baik daripada tahun 2010...merah...merah..merah...i like!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...