Followers

Monday, December 27, 2010

Merah....

gambar ini tiada kaitan dengan entri di bawah..harap maklum..


Salam readers, sejak bulan 11 hari tu, dah lama i x hapdet..bukan ape i sibuk uruskan majlis perkahwinan kakak i tu..Alhamdulillah 26 Disember lepas majlis bertandang belah pihak lelaki, segalanya berjalan lancar, so i pun ape lagi, walaupun tak sempat sangat nak hapdet, tetap cube untuk luangkan masa untuk berblogging kan..hehe..maklum la hujung-hujung tahun ni banyak sangat kerja yang perlu disiapkan...apepun i baru je tukar template blog i dengan header-header sekali...cadangnya nak tukar 1 januari 2011 ni..tapi nanti kang tak sempat lak nak wat...i pun terus je launching my new template..gitu kan...haha..eh lupa nak cakap kat uols yang sebenarnya i ni bukan suka pun warna merah..tetiba tadi i tergerak hati nak wat warna merah pulak kan..apepun cantik kan..haha..eh terpuji diri sendiri pulak kan..sape lagi nak puji kan..baik i yang puji..hehik..apepun sejak dulu lagi i tak suka merah...tapi yang pelik masa sekolah dulu i rumah merah, masa kat kampus warna rasmi kolej i merah jugak, sekarang ni motor ego i yang comel tu warna merah jugak..ape kes??dah tu i pulak suka MU..merah lagi..agaknya ade ong kot merah ni..apepun tahun 2011 i isytiharkan sebagai tahun cemerlang i dengan pilihan warna merah....hopefully tahun ni lebih baik daripada tahun 2010...merah...merah..merah...i like!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...