Followers

Friday, December 31, 2010

Sekitar 2010...

salam readers, esok dah masuk tahun 2011 kan...apepun hari ni cuti...suka3...hehe...sepanjang tahun 2010 ni sebenarnya bagi i, adalah tahun yang cukup pahit untuk i...tapi ade juga manisnya..apepun biar i ceritakan serba sedikit rentetan kenangan di tahun 2010...

- bulan 3 ditukarkan tempat kerja atas alasan yang tidak munasabah langsung...
- susah payah mencari rumah sewa di seremban
- sakit hati dengan jiran sebelah sebab selalu nak lebih2 parking
- jadi sebahagian orang penting SUKMA di Melaka
- di tuduh dengan satu kenyataan yang tidak dapat dilupakan
- ditukarkan sekali lagi ke jelebu atas alasan yang tidak munasabah bulan 9
- mempunyai staf yang bermasalah yang macam bagus...
- kakak berkahwin
- tak payah menyewa lagi kat seremban..
- beli motor baru untuk memudahkan ke tempat kerja
- akhirnya dapat juga menjelajah semua negeri di semenanjung...
- berjaya turunkan berat badan sebanyak 10 kg...
masa gemuk.....

kurus sikit kan...haha

oke..itulah sebahagian kenangan tahun 2010..sungguh sakit sebenarnya, tapi hidup ini perlu diteruskan..i cuba untuk jadi yang terbaik..untuk jadi kuat...dan tahun 2011 kalau boleh i dah tak nak bergantung pada orang lain.insyaallah i akan cuba buat yang terbaik. doakan i eh...i betul2 rasa sakit tahun ni ni....tahun 2011 banyak benda i perlu buat untuk jadi yang terbaik...insyallah....

5 comments:

AesyaZealous said...

insyaAllah.. epi new year

.::: Princess MOMOY :::. said...

jangan sakit hati selalu
tak baik untuk jantung dear =)
hepi new year

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

MiSs kIkIn said...

hepy new year... hope success ngn ur wish.~

Fatin Athirah Amani said...

haha. coincidence ea pakai baju yg sama in both pictures :D senang nak tgk the difference.

LaZYRDe said...

hehe...taw x pe...tapi tahun ni nak kurangkan lagi berat ni..hehik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...