Followers

Thursday, January 13, 2011

Hati Menangis siapa yang tahu...



Salam readers, sihat tak semua??sori la i bz sikit walaupun sebenarnya i cuti seminggu..isnin depan baru start keje..i cuti bukan apa uols, untuk release tension setelah penat bekerja..ikutkan hati i nak sambung belaja, malas nak keje...tapi sape pulak nak bayar hutang2 i kat bank tu kan...erm..dulu i ingat keje ni senang, pukul 8 pagi masuk pukul 5 blah..tapi tidak seperti yang i sangka..sebagai seorang ketua bukan mudah i nak buat semuanya, dalam usia yang muda, staf pula lebih tua dari i, lebih berpengalaman...so i cuba buat yang terbaik untuk manage diorang, tapi i rasa susah sangat..tu yang i kadang2 giveup dah..kadang-kadang tu sampai terbawak-bawak sampai ke rumah problem kerja tu...i kadang-kadang malas nak fikir, tapi tak boleh..i baru je keje 2 tahun, dah rasa nak pencen dah..hahaha...tapi i tahu yang itu semua adalah ujian dariNya..Dan apa yang i harus lakukan adalah tabahkan diri dengan dugaan dan cabaran yang mendatang, i pasti boleh kan..,doakan i eh...

p/s: eh, tadi i baru je dimalukan depan semua orang dalam meeting, so jiwa i tengah kacau sekarang, bukan malu je , tapi rasa maruah i ni disiat-siat gitu..hehe...

3 comments:

anamizu said...

cik ana faham cemane rasenye dimalukan dlm meeting..pedih wo! uwawawa..
tapi takpe,ade hikmahnye nanti ^^

recent post : |curriculum vitae atau resume???|

w.a.n.i.e said...

hati sy pun dah ckup sedih...
bace surat utk ayah yer

whitecappuccino said...

Sabar.anggap ini semua dugaan dan pengalaman yg mahal untuk terus berjaya dalam kerjaya..ada hikmahnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...