Followers

Monday, January 10, 2011

i-City

Salam readers, sejak tahun baru 2011 ni i ni sibuk je manjang...maklum la, banyak benda perlu diselesaikan..hehe..apepun i akan terus berblogging oke....apepun i nak story sikit pasal i pergi I-city Shah Alam, dengan my family...agak best jugak sebab dapat menyaksikan lampu-lampu yang sangat cantik oke..teruja i melihatnya..rasa nak pergi lagi jek..tapi ramai sangat la orangnya..rimas tau....hehe..bagi sape-sape yang rasa nak pergi tu boleh je..siap i kasi map  lagi oke...amacam mesti teruja kan..hahaha...amek ni MAP dia...best tau!!








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...