Followers

Saturday, February 26, 2011

Ada kerja lain tak??

Salam readers, lama tak hapdet kan..bukan ape banyak problem la lately ni...apepun i tak tahu nak cakap macam mana..rasa giveup sangat dah nak bekerja...rasa macam nak berhenti, pastu belajar balik..rasa bodoh sangat tindakan i dulu..quit macam tu je...sekarang tengok kan dah menyesal..apepun i yang pilih jalan ni kan..i kene teruskan..kalau nak berhenti kerja pastu nak belajar balik, sape pulak nak sponsor kan..abis tu sape yg nak bayar hutang2 i kat bank tu..melainkan i ni ada sugar daddy ke kan...hahaha...eh sugar mummy ke..ape2 la...nak jadi artis, pakej tak cukup lengkap pulak kan..ape lagi i nak buat..nak berniaga pulak x de basic dalam bisnes..kang tetiba salah pilih bisness melingkup pulak..hish..ape la nak jadi dengan i ni...sikit2 giveup kan..entah la sampai satu saat tu kan, i rasa tak mampu lagi nak teruskan kerja yang i buat sekarang...selalu je rasa takut, malas nak pergi kerja..macam2 lagi la...ape yang i nak buat lagi..bila balik rumah asik fikir pasal kerja...erm...ape yang i nak buat sekarang ni bersabar je la..mana yang mampu je i buat...kadang2 tu kene marah segala tu yang buat i tension...huh...apepun i kene kuat kan...uols doakan i ok untuk terus kuat lagi..cadangnya i nak ambik PJJ...tapi tahun ni macam tak stabil je..so i rasa i kene betul2 kuat kan...

1 comment:

ked :) said...

yup sentiasa kuatkan semangat.
tabah sudah pasti :D
chill

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...