Followers

Friday, February 18, 2011

hambik ko...7 saman sekali!!

Salam readers,lama dah tak hapdet..bukan ape..banyak sangat kerja nak kene buat...lagi satu macam x de mood je nak hapdet..tah kenapa tah...i ni bukan ape, tadi kan i ambik cuti sebab nak settlekan saman-saman2 yang ade..sebelum ni i guna alamat kat Rembau tu..so bila kene saman surat tak sampai kat rumah..tetiba je ari tu kakak i kene saman, tapi surat tu sampai kat rumah i..so i pun tergerak hati nak cek saman online la kan.,.tengok2 ade 2 saman..kakak i pulak 5 saman..ko ade??haha..pastu bulan 3 ni nak renew road tax pulak..jadik nak tak nak kene jugak la bayar..semuanya mahal murah jek..RM1000 macam tu untuk semua saman tersebut...sangat rasa rugi tau kene bayar..tapi sape i untuk tidak mahu bayar saman tersebut..lain la kalau i ni anak Dato' ke kan...setakat 7 saman tu sebelah mata je..masalahnya i ni bukan anak Dato'...sangat terasa oke..tapi nak wat cam ne...i terpaksa jugak bayar..sudah la malas nak fikir pasal saman tu..sekarang ni i fikir pasal masa depan i...i dah buat sesuatu yang boleh menjamin masa depan i..cuma rasanya tak perlu kot nak mention kat sini...tapi kalau jadi nanti i bagitau oke...pastu nak cerita pasal kerjaya pun macam x best je..ye la..asik stress je manjang..padahal baru 2 tahun je pulak i keje kan..huh....mama i cakap tak baik mengeluh..tapi kadang-kadang rasa give up oke...oke la uols..rasanya baju yang i basuh pakai tangan tadi dah siap kot..eh pakai tangan ke pakai mesin..hahaha...ape2 la uols..yang penting nak tido dah jap lagi...babai uols..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...