Followers

Monday, March 21, 2011

Demam

Salam readers, hari ni i demam la..dah pergi klinik tadi..dapat mc 2 hari..so ari ni nak rest je...doakan i cepat sembuh ok...

Thursday, March 17, 2011

Celaka kau Busuk!!

Salam readers, senang je Si busuk memang busuk hati..tu je pun yang i nak cakap..mana tak nya..sejak i pindah kat jelebu ni dia memang tak puas hati dengan i..setiap kali meeting dia nak hentam i..hello tau la pon ko tu berpangkat..tapi tak perlu oke ko nak buat aku mcm tu..sakit ati..tadi dia buat lagi..pagi2 lagi dah dapat surat yang merepek-repek..kami dah ikut prosedur kerja kami..kalau x puas hati itu ko punya pasal la...tapi jangan nak libatkan hal lain pulak..hish..memang sakit ati..buat akal je ko ni ...................kalau x dah lama aku hanjengkan ko..

Tuesday, March 15, 2011

Salam Terakhir...

Salam readers, baru-baru ni kan uols ade dengar tak pasal accident yang berlaku kat KM13 jalan simpang pertang-Kuala Pilah?? ada kan??masa tu i ada di tempat kejadian..sangat sedih melihat perempuan yang tersepit tu..esoknya baru i taw yang kereta dia terbabas...dah tu..esok pulak masa i nak pergi Seremban ada pulak Lori panjang terbalik kat simpang LEKAS tu...dah tu kelmarin pulak Sedara i meninggal sebab usus dia pecah...hari yang sama jugak kawan i meninggal sebab accident kat Mahsan..walaupun i tak rapat dengan dia, tapi i sedih juga lah sebab dalam usia muda macam tu dia dah meninggal...erm..apa yang buat i macam takut je sebab...sebelum dia pergi dia ada tulis dalam FB dia macam ni...

klik untuk tumbesaran yang besar..

i macam terkejut sebab arwah seolah-olah tahu yang dia akan pergi..erm..sedihnya...apa yang i boleh buat, hanya mendoakan arwah semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman..amin..

Hepi Besday Mom...

Salam readers, lama dah tak hapdet..i ni bukan apa, busy sikit je..tu yang tak sempat nak update..untuk pengetahuan uols, last week bersamaan 10 mac, merupakan besday mama i..so i dengan my sis pun sebuk la nak wat party..tapi parti kecil-kecilan la...apa yang penting kami buat simple je..beli sate sikit, beli kek sikit n then suruh mama tiup lilin..nak beli bunga tak sempat sebab kerja kan...hehe..apepun thanks to Allah sebab panjangkan usia mama i..sayang mama sangat2..mama dah 55 tahun dah..apepun i nak doakan supaya mama i dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..sayang mama laju-laju oke..



p/s: mama, bila nak g china sesame ni??hehe

Sunday, March 6, 2011

XXL...

Salam readers...

"kau gemuk!!, tu la x de awek nak kat ko"!....
"ala, ko kan besar, nanti ko pengsan sape yang nak angkat??
dan macam2 lagi...



kadang-kadang i pun tak tahu apa salah i..bukan i mintak pun nak jadi gemuk..kadang2 i tengok ada sorang pakwe dia kurus, hensem..pastu awek dia gemuk je..ok je..siap ada kawan2 i dah kawin lagi..benda2 macam tu buat i rasa rendah diri..padahal i tak de la gemuk sangat pun...dulu 85KG je...x berat mana pun..pastu BMI i pulak overweight je pulak...x de la obes pun kan...tapi i cuba untuk lakukan perubahan.
dan sekarang berat i hanya 70KG je taw..ok x??hahaha..hepi tu jangan cakap la...tanpa kuasa bulan i terus membeli baju idaman i dengan senangnya..x perlu risau untuk tidak ada saiz...hehe...apepun bukan mudah sebenarnya untuk i sampai ke tahap ni...yang penting i x pakai produk Dr. Rambut Cendawan itu ok...x kuasa nak pakai segala produk yang i tak tahu berkesan atau tidak..apa yang i buat hanyalah exercise dan kawal pemakanan.itu je..dulu i ingat i akan terus membesar dan membesar, tapi alahamdulillah berkat usaha i boleh je sebenarnya kalau kita kuat dan rajin!!moral of the story, usaha dan terus usaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...