Followers

Tuesday, March 15, 2011

Hepi Besday Mom...

Salam readers, lama dah tak hapdet..i ni bukan apa, busy sikit je..tu yang tak sempat nak update..untuk pengetahuan uols, last week bersamaan 10 mac, merupakan besday mama i..so i dengan my sis pun sebuk la nak wat party..tapi parti kecil-kecilan la...apa yang penting kami buat simple je..beli sate sikit, beli kek sikit n then suruh mama tiup lilin..nak beli bunga tak sempat sebab kerja kan...hehe..apepun thanks to Allah sebab panjangkan usia mama i..sayang mama sangat2..mama dah 55 tahun dah..apepun i nak doakan supaya mama i dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..sayang mama laju-laju oke..



p/s: mama, bila nak g china sesame ni??hehe

1 comment:

zazaw said...

kesian kan
sodeh den dongar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...