Followers

Tuesday, June 21, 2011

K-Pop

Salam Readers, i ni bukan la peminat sejati K-Pop...tanye je la kumpulan mana yang i tau..haha..mesti tak dapat jawab..yang i tahu cuma Super Junior je kot..pastu ade la sikit macam Big Bang, SNSD, Mblaq, ape lagi tah..penyanyi dia pun i tak kenal...


Yang i tahu kali pertama i tengok cerita korea cerita Winter Sonata, pastu My Girl dengan Full House..lepas tu i mula berminat untuk kumpul cd cerita korea ni..adalah sikit..


Lepas tu sejak i dah ade Astro beyond ni lagi la rasa macam nak tengok tv je..baru-baru ni cerita 49 Days pulak..sanggup tak tidur malam sebab sibuk download cerita tu..tapi ending dia x best sangat..penat2 menangis segala..haha..

i bukan la peminat tegar korean kot..tapi at least i tengok je yang mampu..boleh tak cakap macam tu..hehe..apepun suka tengok cerita korea..tapi bila kat malaysia ni ada artis yang buat jugak macam kumpulan K-Pop memang i tak berkenan...haha...

p/s: sekarang sedang menonton cerita 3 sisters..suka la buat i menangis..haha

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...