Followers

Wednesday, July 27, 2011

Baik...



Salam readers, apa khabar??baik tak hari ni..sori sebab lama tak hapdet..kepada SILENT READERS tu..sihat tak..i tahu yang uols baca blog i diam-diam kan..ingat i tak boleh tahu ke..haha...tak pe.kepada DIA thanks kerana baca blog i diam2..haha...apepun i nak bagitahu pasal BAIK kali ni...entah lah dah berapa kali i fikir untuk post kat blog ni..tapi tak post2 jugak..tapi hari ni i nak post...erm..baik...dulu i ada kawan baik, sekarang pun kawan baik...tapi baik di luar je kot..untuk cari kawan yang sama2 menangis i rasa cukup susah...baik maksud i di sini kita sama2 pergi kelas, sama-sama kene marah, sama2 kantoi..hehe..apepun i cukup bertuah kerana ada kawan-kawan baik seperti itu..tapi baik je tak cukup kot..bagi i untuk cari kawan yang betul2 sejati memang susah...situasi ni pun sama jugak bila i dah berkerjaya..lagi2 pulak bila kita ni lebih sikit mula lah ada yang tak puas hati..i pun tak tahu nak cakap macam mana...i ni jenis yang suka memendam..tak suka cakap depan2..tapi mungkin sebab cara i tu i rasa dipijak je..kadang2 i fikir i sanggup je berkorban untuk diorang, tapi..diorang macam tak menghargai pun..i bukannya mintak untuk disanjung, cukup la ucapan terima kasih or what so ever kan..tapi tak pe lah mungkin diorang tak nampak tu..mungkin cara i membuatkan mereka senang nak pijak i..tapi tak bermakna i tiada perasaan..jangan lah ingat kita ni bagus sangat sehingga semua cacat cela orang je yang kita nampak.yang pasti kita mesti juga ada kelemahan jugak bukan. kita bukan selalunya di atas.i memang dah terguris perasaan ni..lepas ni i akan cuba untuk membuat hal sendiri tanpa memikirkan perasaan orang lain.selalu sangat jaga hati dan perasaan orang, tapi perasaan i ni siapa nak jaga kan..haha...apepun kepada kamu dan kamu, tolonglah jaga hati dan perasaan orang.jangan ingat kamu seorang je bagus, i pun bagus jugak la..haha..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...