Followers

Thursday, November 24, 2011

Kecoh lak ai...

Salam readers..Panas!uols nak tau tak yang rupanya di kawasan kejiranan i ade paparazi uols..tak sangka pulak kan makcik2 kat rumah i tu advance kan..apepun ceritanya macam ni, i dah tak tahan sgt kene intai dengan mak cik TET. x boleh mention nama atau huruf. sebab nanti ade org sampaikan..hehe..ade ke patut minggu lepas i ade la post satu status yang berbunyi " kepada Mak Cik S dan Pak Cik D sudah2 la mengintai orang tu..bla2..."pastu uols nak tau ade pulak yang terbaca status i tu langsung terus bagitau mak cik2 tu. dah tu satu kampung tau yang i ni bergosip pasal jiran i..ye la i tak tahan sgt dengan perangai dia.sibuk sgt nak tahu hal orang.kucing aku beranak pon ko nak amek tau..siap ade tambahan yang i ni nak beli kereta warna kuning.motifnya aku nak beli kete sedangkan aku dah ade kete.Choi taw!! tu la gedik sangat update status kat FB, kan dah tersebar..haha..apepun pas ni i kene la berhati2 dalam mengupdatekan status i tu..

p/s : sian kat kawan i sebab bercerai kerana FB.jangan la main2 dgn penangan FB ni..:(

Dah Berhabuk Kot...

Salam readers, sejak dua menjak ni i bz giler kot..mane taknya dengan study lagi, dengan keje lagi..x menang tangan kot dibuatnya..dah tu blog i ni bermasalah pulak..bila nak post entri baru je dia hang..hari ni tetiba boleh pulak..so i terpaksa ambik kesempatan ini untuk menulis sedikit entri pada hari ini..panjang giler kot mukadimah dia kan..haha..apepun i nak uols terus stay dengan blog i ni k..update nanti i akan teruskan oke..apepun i nak ucapkan terima kasih kat seseorang tu sebab sibuk tanya bila i nak update blog.i tau dia baca blog i..tetiba je malu pulak kan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...