Followers

Thursday, November 24, 2011

Kecoh lak ai...

Salam readers..Panas!uols nak tau tak yang rupanya di kawasan kejiranan i ade paparazi uols..tak sangka pulak kan makcik2 kat rumah i tu advance kan..apepun ceritanya macam ni, i dah tak tahan sgt kene intai dengan mak cik TET. x boleh mention nama atau huruf. sebab nanti ade org sampaikan..hehe..ade ke patut minggu lepas i ade la post satu status yang berbunyi " kepada Mak Cik S dan Pak Cik D sudah2 la mengintai orang tu..bla2..."pastu uols nak tau ade pulak yang terbaca status i tu langsung terus bagitau mak cik2 tu. dah tu satu kampung tau yang i ni bergosip pasal jiran i..ye la i tak tahan sgt dengan perangai dia.sibuk sgt nak tahu hal orang.kucing aku beranak pon ko nak amek tau..siap ade tambahan yang i ni nak beli kereta warna kuning.motifnya aku nak beli kete sedangkan aku dah ade kete.Choi taw!! tu la gedik sangat update status kat FB, kan dah tersebar..haha..apepun pas ni i kene la berhati2 dalam mengupdatekan status i tu..

p/s : sian kat kawan i sebab bercerai kerana FB.jangan la main2 dgn penangan FB ni..:(

2 comments:

farhana said...

sape kawan u yg bercerai tu??? i sensitif sikit bab cerai berai ni.

Liea said...

omg tak sangka my classmate ni blogger tegar! padai simpan rahsia ye you alls!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...