Followers

Friday, January 27, 2012

Kursus PINTAF dan PPV



Salam readers, hari ni i nak cerita pasal kursus yang telah i hadiri dengan jayanya pada 18-20 januari lepas..PINTAF ni stand for Pinjaman Tanpa Faedah dan PPV pulak Program Pengembangan veterinar...erm..agak tak best dan memboringkan..haha..biasalah..kalau kursus memang boring kan..cuba kau tengokm konsert..10 jam pun kau tak boring kan..haha alkisahnya kami check in kat D'Village Resort, Ayer Keroh..agak tak best lah tempat dia..so malas nak komen..emmang tak berjalan ke mana pun sepanjang 3 hari tu..pergi kursus, pastu balik ke bilik, tidur..haha...erk..x menarik ke entri ni..sori lah kalau uols dah terbaca sampai habis..haha..bye!!

1 comment:

Cik Firus said...

salam...jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...