Followers

Monday, June 4, 2012

Otak Serabut giler kot..

pic credit to Boy (malas nak amek gambar sendiri)

Salam readers, mana tak serabut..assignment berlambak2..hahaha...kau mampu buat assignment yang banyak pastu kene submit minggu depan...tengok je lah assignment yang berlambak itu..yang news and reporting tu aku boleh lah merapu...macam mana pulak dengan group assignment journalism tu??memang x paham..selalunya kami gune APA style..tetiba lak kene gune harvard style katanya..memang x berapa nak paham...siap ade presentation lagi..kau mampu??hahaha...apepun yang subjek PR..dah oke..sebab dah dapat permission seorang PRO ni untuk call dia esok...so group assignment tu consider siap lah...mid term test tu hentam je la nanti..hahaha...quiz x de problem..tu lah dia..banyak sangat nak kene buat..pastu kene jadi mc pulak 12 Jun ni..nasib lah teks mc tu dah buat sikit2...so esok kene siapkan assignment news tu dan mini case study...otak i serabut giler kot..bila kat rumah x de idea nak buat..bila kat opis baru lah terhegeh2 nak buat kan...tu lah..orang nak study, kau nak study..amek kau..hahaha..apepun doakan i berjaya untuk semester ini..baru 2 sem kot..hahaha..bye uols :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...