Followers

Monday, July 30, 2012

Sahabat selamanya...




Salam readers, i harap sempena bulan ramadhan al-mubarak ini kita semua diberkati dan dirahmati olehNya..kenapa tajuk i tetiba je kan sahabat selamanya?? okay, macam ni ceritanya, pada zaman dahulu, eh, bukan...hahaha... dia macam ni, 5 tahun lepas i ada sahabat, 10 tahun lepas pun i ada sahabat, kami juga pernah berjanji kononnya akan terus berhubung.. tapi lama-kelamaan tidak lagi berhubung, walaupun teknologi komunikasi semakin canggih. tak tahu di mana silapnya, mungkin itulah yang dinamakan teman tapi mesra..hehe..i akui i sangat ramai kawan, tapi kalau sahabat mungkin ada sorang dua je yang betul-betul memahami erti persahabatan ni. masa i belajar kat Universiti dulu adalah seorang dua sahabat, mungkin sebab masing-masing dah sibuk dengan hal masing-masing, so tak de lah nak jumpa, nak contact kan..ok i paham..i cuma kecik ati sikit je ok..hehe...mungkin diorang tengok i macam sombong, pendiam, tapi tak bermakna i ni macam tu.orang cakap dont judge a book by its cover kan...apepun i harap korang-korang yang nak jadi sahabat i tu boleh lah isi form kat bawah ni..haha..eh bajet retis pulak kan..x de lah.. sesaje je.. x batal puasa kan??hehe.. bye uols.. sehingga berjumpa dilain kali..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...