Followers

Wednesday, August 8, 2012

#DLCW


Salam readers, biasalah adat permainan, mesti ada yang kalah ada yang menang, kalau dua-dua menang sape nak kalah pulak kan?? hehehe.. apepun i nak ucapkan tahniah kat DLCW sebab at least dapat pingat Perak kan.. eh macam dah basi pulak kan cerita ni..ade aku kesah.. blog aku kan.. suka i lah nak tulsi ape pun.. hahahahha.. apepun i macam terkilan sebab ade orang tu boleh kutuk DLCW depan2 pulak tu, kalau kau nak kutuk tak payah lah kot kat twitter bagai..kurang bijak di situ ok..apepun kau mampu ke pergi ke Final?? ok lah, bulan puasa tak perlu nak hangin satu badan ok..hahah..bye uols!!


p/s : sori Dato' tak sempat nak sambut ketibaan Dato kat Airport tempohari #bajetretis.. hahaha

2 comments:

hainom OKje said...

Walaupun DLCW kalah... tapi masih mampu mengharymkan nama negara.... Tahniah DLCW.....

Sally Yatiey said...

Betul2 :D Tahniah untuk DLCW :) hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...