Followers

Saturday, August 11, 2012

Terlajak perahu boleh diundur...





Salam readers, orang dulu dulu kata terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata ?? tu la..facebook tu dicipta bukan untuk mencari publisiti murahan dik, mesti korang ada dengar pasal seorang hamba Allah ni yang dengan konfidennya mahu memotong Anu nya kalau Pandelela Rinong mendapat sebarang pingat kan..i macam tak tahu apa motif mamat ni buat status macam tu, hai nak cari publisiti murahan ke? pastu tetiba je trending kat twitter kan..hahaha..lawak pun ada, so korang jangan lah buat benda-benda yang merepek macam tu ok..i pun ingatkan diri i jugak..ok korang bye :)

6 comments:

Nurulee said...

lol. takde kerja lah tu, cari publisiti. hahaha =D

Amy Mraz said...

kan..banyak lagi benda lain yang boleh buat kan..ehhe

chot ok..! said...

publisiti murahan btl..so mamt tu potong an* dia tak??hbt sgt dgn kata2,kena hbt juga dgn perbuatan kn?hee..frst tme sini..:)

Amy Mraz said...

cik chot, ntah la, dgr citer dia terus deactive account fb dia..

chot ok..! said...

hahaha..dah malu la tu..trkjt pandelela menang pingat..hee

Amy Mraz said...

siap diorang buat fanpage untuk si mamat ni suruh kerat an* dia..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...