Followers

Thursday, October 4, 2012

Forever Love..

Salam readers, ramai yang bertanya kenapa i buat caller ringtone lagu tu?? hello... kau tak tengok facebook ke, kat tv pun dah keluar berita tu segala kan.. dah tentu sebab Shila Amzah yang bawak lagu tu.. lepas tu baru i kenal Lee Hom..hahaha...boleh?? tapi yang sebenarnya i suka Shila nyanyi lagu tu..dan2 terus carik lagu tu buat caller ringtone.. lepas tu ramai yang bertanya kenapa tukar lagu cina, ada GF amoi ke?? hahaha.. ok lupakan...hahaha ok lah i saja je nak share dengan korang lagu yang Shila Amzah bawak masa kat Asian Wave tu walaupun dah terlambat dan basi.. tapi ada i kesah?? blog i kan..hahaha


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...