Followers

Tuesday, October 30, 2012

Kita berkenalan dalam laman muka buku






Salam readers, hari ni i nak cerita pasal laman sosial, bukanlah facebook semata-mata taw..ahaks..uols nak tahu tak banyak perkara yang terjadi sejak i gunakan facebook ni..kalau jumpa pasangan best gak kan..ahaks..apepun banyak perkara buruk daripada baik..

KEJADIAN 1 : Komen-komen pasal bola.tetiba ada sorang tu maki hamun.siap cakap kau dah kawin ke.kalau x kawin lagi jangan cakap pasal bola. eh apa kaitannnya dengan kawin..aku pun x paham.

KEJADIAN 2: tulis status lepas tu ada orang terasa.lepas tu mulalah block, dan unfollow, sampai aku dah tak tahan dan malas nak gaduh dengan kau, i pun  terus delete account twitter i.. retis tak?? hahaha

KEJADIAN 3: Tulis status sebab nak sakitkan hati i, ke i yang mudah terasa..haha

Kesimpulannya, banyak lah keburukan muka buku or laman sosial ni, tapi tak dinafikan banyak lagi perkara baik, contohnya, dapat info yang berguna, dapat tahu apa yang kawan-kawan kita buat kan, dapat tahu gosip terkini, hahaha...

2 comments:

Maisarah said...

hahaha..lawak yg situation satu tu xD pernah jugak kena marah dgn fans MU pasal sokong mc -.-

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...