Followers

Monday, February 4, 2013

Repost : Lidah


Salam Readers..
Amacam?
sihat tak hari ne...
hehe...
mesti uols tertanye2 kan...
i main lidah dengan sape?
hehik...
sebenarnye...



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
haa...
macam ne ceritanyer...
cuba uols sebut betul2 perkataan dibawah ini oke...

Vogue Vass Vet Viva Van
Best Test Loss Boss Health

oke...semua dah sebut?
oke pastu cuba sebut huruf ne pulak oke...

F
L
S
V

oke...dah sebut dah ke?
sekarang biar i sebut pulak oke...

Wogue Wass Wet Wiwa Wen
Base Taste Los Bos 

oke...Lidah i Pendek oke...
tu je i nak cakap!!
hahaha...
Dulu i rasa rendah diri sangat...
tapi sekarang ade i kesah semua tu...
walaupun i tak boleh nak cakap seua tu..
yang paling x best sekali...
i x boleh cakap Vogue, Vet dan Viva...
isk3..
sekarang ne i cuba untuk kurangkan penggunaan perkataan
yang melibatkan huruf2 tersebut...
tapi i tak mampu...
hehik..
actually banyak lagi perkataan yang seumpama
perkataan kat atas i tak boleh 
nak pronounce dengan betul...
i pon tak tahu..
ade yang cakap lidah i ne pendek...
x caya cuba uols tengok lidah i ne...



pastu compare dengan lidah korang...
sampai mane korang boleh jelir...
hehik...
apepun i tetap bersyukur sebab Allah bagi i lidah...
kalau tak,
tak merasa la i kan...
hehe..
Masa i study kat UPM baru i sedar yang i x boleh 
nak sebut certain2 perkataan ini...
ade jugak yang mengejek....
tapi i buat x kesah...(walaupun kesah)
hahaha...
lepas ne korang jangan gelakkan i pulak oke...
hehe...
mungkin la korang rasa benda ne macam biasa jek...
x la besar sangat kan...
tapi kan masa i study dulu,
i penah ditegur oleh letcurer i
sebab i x boleh nak sebut health..
hehik...
apepon i tetap bersyukur...
uols rasa ape problem i sebenarnya eh?
memang kalau lidah pendek x boleh sebut perkataan2 tu eh?
hehik...
ok la uols...
i nak pegi keluar dengan kereta wiwa i yang wogue lagi wass...
hehik


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...