Followers

Friday, August 23, 2013

Dugaan meresahi diriku kini.. (Part 2)


Salam Readers, Fuh.. rasa lapang sikit. ye lah masalah dengan owner tu dah selesai. walaupun dia agak kecewa, tapi dia boleh terima lah.

I serius cuak, tapi terpaksa buat confident lah kan. walaupun dah selesai, i akan pastikan lepas ni perkara macam tu takkan terjadi. Memang serius tak makan, tak tidur lena semalam. sampai bos i cakap dah berjambang bagai. mesti risau sangat. i ni kalau risau mudah sangat terpancar kerisauan di muka tu.. hehehe.. Alhamdulillah.. syukur sangat kat Allah..

Pasal TV i yang rosak tu, i dah call centre dia cakap kene ambik tv tu nak repair, i bengan sebab baru sebulan i beli dah wat hal. nama je Jenama mahal, tapi rosak gak!! benci.. apapun hari ni i belajar satu perkara, yang kita ni tak pernah tak buat silap. jadikan kesilapan kita yang dulu-dulu tu satu pengajaran supaya kita lebih baik lagi di masa hadapan. 

1 comment:

penchuri hati said...

apapun yg belaku, bejalanlah tanpa henti ")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...